samo retki znaju

6 godina je starija od njega, venčali su se 2013. godine: Znate li s kojom poznatom glumicom Petar Strugar ima sina?

1

Posle nje je bio u vezi sa dosta lepih, poznatih dama, ali Ivana je ostavila trag u njegovom životu 

PETAR STRUGAR JE BIO U BRAKU SA POZNATOM GLUMICOM
PETAR STRUGAR JE BIO U BRAKU SA POZNATOM GLUMICOM foto: Damir Dervišagić

Glumac Petar Strugar godinama važi za jednog od naših najpoželjnijih neženja. Iako je veoma popularan, Petar se trudi da svoju intimu sačuva daleko od očiju javnosti

 

Ipak, dobro se zna da je ljubio pevačicu Milicu Todorović, kao i da je bio u vezi sa Kalinom Kovačević i Anđelom Lakićević. Osim njih postoji još jedno žensko ime, žena koja je u životu Petra Strugara ostavila neizbrisiv trag, sina Zarija.

 

U pitanju je glumica Ivana Nikolić koju smo imali prilike da vidimo na filmskom platnu u nekoliko poznatih ostvarenja domaćih reditelja. 

Petar je pre 11 godina bio u ljubavi sa svojom šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Nakon dve godine njih dvoje su odlučili da se venčaju (2013. godine). Sve je bilo organizovano daleko od očiju javnosti, na ceremoniji u krugu najbližih prijatelja i porodice u Zemunu.

 

Već sledeće godine na svet je došao njihov sin Zarije, koji sada ima 10 godina. Ipak, čini se da se Ivana i Petar nisu dovoljno prilagodili jedno drugom i to ih je dovelo do razvoda. Uprkos svemu, ostali su u dobrim odnosima. 

 

IVANA JE BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA
IVANA JE BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARAfoto: Kurir TV Screenshot

- Zašto bih se svađao, više ne postoji razlog za to. U principu sad smo u boljim odnosima, nego što smo bili u braku. Sve te nesuglasice moraš da staviš po strani, jer to dete nije ništa krivo. Progutaš to što imaš da progutaš i ideš dalje - rekao je svojevremeno Petar u emisiji Goce Tržan.

 

Bonus video:

Petar Strugar sa sinom

 

makonda-tracker