NEKA JE SREĆAN!

Zdravko Čolić je napunio 73 godine: Pevačeva ćerka podelila delić atmosfere sa prelepog slavlja

0

Iako sam pevač ne deli često trenutke iz privatnog života, njegova ćerka Una je podelila fotografiju sa proslave rođendana

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako Zdravko Čolić čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, njegova ćerka Una Čolić ističe se kao veoma aktivna prisutnost na društvenim mrežama.

 

Sažimajući svoje dnevne događaje, Una redovno osvežava svoje pratioce o svojim avanturama i iskustvima.

 

Dok njen otac preferira da održi tajnu i intimnost oko svog života, Una ne okleva da podeli svoje trenutke s javnošću, stvarajući prisan i otvoren odnos sa svojom publikom na društvenim mrežama.

 

Una je nedavno podelila intimnu fotografiju sa proslave očevog rođendana, pružajući svojim pratiocima uvid u porodične trenutke.

 

Una Čolić je podelila objavu na instagramu sa rođendana njenog oca - Zdravka Čolića
Una Čolić je podelila objavu na instagramu sa rođendana njenog oca - Zdravka Čolićafoto: Printscreen/Instagram/unacolic

Na fotografiji se vidi rođendanska torta, dok su na stolu bile postavljene trešnje, vinske čaše i servirano šumsko voće. U opisu fotografije, Una je jednostavno napisala: "Tatin rođendan" uz emotikon srca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker