lepa priča

ZAMERA mu — samo jedno! Zdravko Čolić ne krije kako ga je u moru žena osvojila baš njegova Aleksandra (FOTO)

0

Zdravko Čolić duže od 20 godina voli samo jednu ženu, koja, uprkos slavi muža, i dalje uspeva da se drži dalje od javnosti.

Zdravko Čolić i njegova supruga privatno žive mirno i povučeno
Zdravko Čolić i njegova supruga privatno žive mirno i povučenofoto: Bus Plus Production/ATAImages

I dan-danas za jednog od najvoljenijih pevača na ovim prostorima važi legendarni Zdravko Čolić.

 

Miljenik ženske publike na području bivše Jugoslavije ne stari, iako ga se mnogi rado sećaju iz mladosti, i njegov šarm ne bledi, što dokazuje i broj ljudi i njihove reakcije na njegovim koncertima.

 

Pevač, međutim, retko govori o svom privatnom životu i još ređe se u javnosti pojavljuje sa suprugom, pa uspeva da omogući svojoj porodici miran život, daleko od medijske pompe koja oko njega vlada.

 

Sa svojom suprugom Aleksandrom u braku je od 2001. godine, a imaju dve ćerke, Unu i Laru.

 

 

Kako ga je Aleksandra osvojila?

 

Kako je jedna žena uspela da ulovi najvećeg zavodnika u Jugoslaviji, pevač je objasnio u jednom intervjuu:

 

— Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige — rekao je pevač o svojoj supruzi.

 

Retka fotografija Aleksandre Čolić
Retka fotografija Aleksandre Čolićfoto: Kurir/Nemanja Nikolic

Na njenu odluku da se ne ekponira u javnosti uticao je jedan nemili događaj o kojem je Čola pričao.

 

Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti — rekao je Čola u jednom intervjuu.

 

Zdravko sa ćerkom Unom Čolić
Zdravko sa ćerkom Unom Čolićfoto: Instagram/unacolic

 

Šta mu Aleksandra zamera?

 

Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga — iskren je bio Čola u emisiji "Ekskluzivno".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Koncert Lepe Brene i Zdravka Čolića na Kopaoniku

 

makonda-tracker