nije kako izgleda

Pred svetom HLADNA i UZDRŽANA, a suštinski potpuno drugačija: Kraljica Kamila jednim činom pokazala svoje PRAVO LICE

0

Kraljica Kamila ima petoro unučadi s kojima uživa kad god se za to ukaže prilika 

KRALJICA KAMILA POKAZALA PRAVO LICE
KRALJICA KAMILA POKAZALA PRAVO LICE foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Kralj Čarls (75) i Kamila (76) bili su u obilasku Kraljevske akademije dramske umetnosti (Rada) u centru Londona, u kojoj su se obučavali brojni poznati glumci, od ser Entonija Hopkinsa do Imelde Stonton i Toma Hidlstona.

 

To je bila prva velika javna poseta kralja i kraljice otkako je premijer Riši Sunak raspisao opšte izbore u Ujedinjenom Kraljevstvu 4. jula, pošto su članovi kraljevske porodice odložili sve angažmane kako ne bi odvlačili pažnju sa predizborne kampanje“.

 

Glumac i bivši student Rada, Danijel Mejs, pitao je kraljicu da odvede svoje unuke da vide predstavu u londonskom Bridž teatru, što se i dogodilo, a onda je ona kasnije prokomenarisala: 

- Bilo  jefantastično.

 

On je kasnije ispričao da joj se jako svidela ideja, pa je povela sve svoje unuku i rekli su da su imali najneverovatniju noć.

 

- Pre otprilike tri meseca ona je došla sa svojom unucima. Nama je samo  rečeno da će biti važna kraljevska poseta, pa smo se pitali ko će to biti. 

 

Kralj je ranije ovog meseca imenovan za novog pokrovitelja Radine, nasledivši kraljicu Elizabetu II koja je bila njen nosilac 70 godina.

 

KAMILA JE PONOSNA NA SVOJU VELIKU PORODICU
KAMILA JE PONOSNA NA SVOJU VELIKU PORODICUfoto: Hugo Burnand/Royal Household 202 / Avalon / Profimedia

Ko su unuci kraljice Kamile?


Kamila ima petoro unučadi od svoje dvoje dece – Toma Parkera Boulsa i Loru Lopes – koje deli sa prvim mužem Endrjuom Parkerom Boulsom.

 

Tom ima ćerku Lolu (16) i sina Frederika (14), dok Laura ima troje dece – Elizu (16) i 14-godišnje blizance Gasa i Luisa sa suprugom Harijem.

 

Fredi, Gas i Luis su imali glavne uloge na krunisanju kralja Čarlsa u maju 2023, dok je Eliza bila jedna od deveruša princa Vilijama i Kejt Midlton na njihovom venčanju 2011.

 

Ona je često u društvu svojih unuka prava brižna baka, a o tome je govorila i njena snaja jednom prilikom u medijima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa 

 

makonda-tracker