nije lako

Princ Vilijam je i sam vodio TAJNU BORBU svih ovih meseci: Otkriveno šta se odvijalo iza vrata Palate od početka godine

0

Prvi meseci ove godine bili su teški za britansku kraljevsku porodicu, a najveća bitka i dalje traje.

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Početak ove godine na društvenim mrežama bez sumnje je obeležilo jedno pitanje – gde je nestala Kejt Midlton.


Nakon što je princeza od Velsa i supruga princa Vilijama operisana u januaru, ona se nije pojavljivala u javnosti, a odbijanje kraljevske porodice da objasni šta se dešava s njom i sporne fotografije koje su se pojavile u medijima podstakle su brojne teorije zavere.


Spekulacije su, iako ne u potpunosti, prestale nakon što je ona krajem marta izjavila da ima rak u kratkom video-snimku, a ni posle toga je nismo viđali jer se posvetila lečenju.

Njen suprug princ Vilijam pojavljivao se povremeno na javnim događajima za sve ovo vreme i delovao dobro raspoloženo, ali People sada piše da mu nije bilo lako je cela planeta nagađala gde je njegova supruga i šta se dešava s njom.

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako kaže izvor blizak prestolonasledniku britanskog trona, Vilijam je zbog toga bio "potresen i besan".


Vilijam je snažnog duha, ponekad tvrdoglav. To i njegovo fokusiranje na porodični život daće mu snagu da prebrodi ovo – kaže kraljevski biograf Valentin Lou, autor knjige "Dvorjani".

 

Vilijam, princ od Velsa bio je 'potresen' i 'besan' zbog spekulacija na društvenim mrežama nakon operacije Kejt Midlton
Vilijam, princ od Velsa bio je "potresen" i "besan" zbog spekulacija na društvenim mrežama nakon operacije Kejt Midltonfoto: Jon Super-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, strani mediji pišu da je princ Vilijam veoma zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi u ovim teškim trenucima, pa tako neće dopustiti svom bratu princu Hariju da je uznemiri.


Kraljevski biogaf Kristofer Andersen, autor knjige "Kralj", kaže za Fox News da su "princ Hari i Kejt nekada bili vrlo bliski, pa je Harija užasno pogodila vest da ona ima rak". Kako je istakao, princ bi coleo da ponovo izgradi odnos s Kejt Midlton, ali "nažalost, ne čini se da je Vilijam spreman da dopusti svom bratu da se približi njegovoj bolesnoj ženi".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker