SUPER IDEJA

Megan i Hari će zaraditi milione: Otkrili način za brz NOVAC, ali kralju Čarlsu se to nimalo NE SVIĐA

0

Megan Markl i princ Hari su našli domišljato rešenje kako da zarade dodatnog novca, međutim, to već nailazi na negodovanje kralja Čarlsa

Prin Hari i Megan Markl
Prin Hari i Megan Marklfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Prošle godine princ Hari je objavio svoje memoare pod nazivom "Rezerva" (Spare) gde je otkrio kako odnose i uopšte sam život u kraljevskoj porodici.

 

A ove godine, kako se čini po rečima eskperta za kraljevsku porodicu Toma Kvina, Megan Markl će takođe napisati memore koji se neće svideti kralju Čarlsu.

 

U svom osvrtu na ovu temu, Kvin je rekao da sve što bi Megan morala da uradi jeste da uzme olovku i papir u ruke i prateći korake njenog supruga, opiše svoj život u kraljevskoj porodici.

 

Harijeva biografija je postala bestseler u 2023. godini i prodat je u čak 700.000 kopija.

 

Kao što je Kvin izjavio za Mirror , "samo zbog truda koji je uložila u svoj brend 'America Riviera Orchard', Megan bi trebalo da shvati da bi joj memoar poput Harijevog doneo milione!.

 

On je uveren da bi ovakva situacija potresla kralja Čarlsa, jer je i sam Hari priznao da njegovi memoari nisu jedino što će objaviti, dodajući da se kralj nije baš obradovao tome.

Princ Hari je takođe dodao jednom prilikom da je imao dovoljno materijala za još jednu knjigu, ali se ipak uzdržao od pisanja zbog bojazni da bi mogao da uznemiri svoju porodicu.

 

On je za Telegraph rekao da je moga da napiše dve knjige ali je najteži deo bio da uopšte iznese te priče iz kraljevske porodice.

 

Takođe je dodao i sledeće:

 

- Postoje stvari koje su se desile između mene i mog brata i u neku ruku, mene i oca, o kojima ne bih voleo da svet čuje jer mislim da mi ostatak sveta nikada ne bi oprostio.

Tom Kvin smatra da bi Hari ipak trebalo da traži oproštaj od porodice i da im se izvini što je otišao predaleko i otkrio privatne porodične stvari.

 

Međutim, Hari ipak neće se izvinjavati jer veruje da porodica u stvari treba da se izvini njemu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker