ima li razloga za brigu?

Šta kažu zvezde - hoće li kralj uspeti da pobedi rak? Astrolog dao prognozu o zdravstvenom stanju Čarlsa III

0

Vest o kraljevoj bolesti potresla je celu Britaniju, a astrolog je sada dao svoje predviđanje koje se tiče njegovog oporavka i ozdravljenja 

ASTROPROGNOZA ZA ZDRAVLJE KRALJA ČARLSA
ASTROPROGNOZA ZA ZDRAVLJE KRALJA ČARLSA foto: EPA / CHRISTOPHE ARCHAMBAULT / POOL

Petog februara ove godine - bukvalno godinu i po dana nakon što je kralj Čarls III stupio na presto - Bakingemska palata je saopštila da je tokom pregleda monarhu dijagnostikovan rak.

 

Ovo je druga bolest člana kraljevske porodice, koja prirodno izaziva zabrinutost u celom svetu – kako među vladajućim elitama, tako i među običnim ljudima.

 

Gotovo svakodnevno u medijima se pojavljuju izveštaji o tome gde se i kako leči kralj, ali javnost više zanima kako će se završiti borba Čarlsa III sa bolešću.

 

Astropsiholog Valentina Vitrok govori o njegovim šansama za oporavak .

 

"Vatra po planu"


Horoskop Čarlsa III sugeriše da se "požar" u njegovom životu odvija po planu. Dugo je kroz njegovu kuću zdravlja šetao Pluton, najudaljeniji od Sunca i jedna od najzlih planeta u Sunčevom sistemu, koja čovečanstvu donosi nevolje poput atomske eksplozije, svetskog rata, revolucije i bolesti. 

 

Ako uzmemo u obzir njen negativan uticaj na život osobe, u ovom slučaju kralja Velike Britanije, onda je bolest trebalo da se manifestuje mnogo ranije. Najverovatnije ju je usporila činjenica da je Čarls III veoma vodio računa o svom zdravlju. On jede samo i isključivo organsko voće i povrće iz njihove, kraljevske bašte. 

KRALJU SE PO ZVEZDAMA VIDELO DA JE TEŽAK PERIOD PRED NJIM
KRALJU SE PO ZVEZDAMA VIDELO DA JE TEŽAK PERIOD PRED NJIM foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pluton će zameniti Crni Mesec


Mnogi su zabrinuti za to da li će kralj dobiti borbu protiv bolesti. I evo dobre vesti u njegovom horoskopu, s njegovom bolešću se može živeti godinama. Čarls III će proći kritičnu tačku 2027. godine, nakon čega će Pluton napustiti kuću zdravlja i možda će doći olakšanje, ili čak oporavak. Istina, iste godine Lilit (Crni Mesec) ulazi u njegov život, što naslućuje da se bolest može vratiti.

 

Test vreme


Međutim, Čarls III će se sa Crnim Mesecom sresti ranije – u aprilu 2025. on će, ponovo na 9 meseci, ući u znak Škorpije, pod kojim je, kao što je poznato, rođen kralj, i biće u opoziciji sa Čarlsovim natalnim Mesecom, a to sugeriše da ga čeka vreme testiranja, ali je teško sa sigurnošću reći sa čime će to biti povezano - bolešću ili drugim aspektima njegovog života.

ZVEZDE PREDVIĐAJU USPEŠNO LEČENJE KRALJA
ZVEZDE PREDVIĐAJU USPEŠNO LEČENJE KRALJA foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Postoji mogućnost oporavka


Ipak, o kraju kraljevog života još nema govora - u njegovom horoskopu nema posebno zlih planeta ili onih koje obećavaju ozbiljne probleme.

 

Njegova prva supruga, princeza Dajana, imala je čitav niz planeta, zbog čega je stalno bila rastrzana u raznim pravcima, a tužan završetak njenog životnog puta mogao se predvideti. Maksimum koji Čarls može da očekuje, sudeći po aktivnosti u njegovom Marsovom horoskopu, je hirurška intervencija, ali inače ništa u njegovoj natalnoj karti ne ukazuje na skoru smrt, pa je oporavak prilično verovatan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa

 

makonda-tracker