NA OČEVOJ SU STRANI

Deca je potpuno IGNORIŠU: Glumica na dodeli nagrade ostala BEZ PODRŠKE porodice

1

Bela i Konor nakon razvoda njihovih roditelja ostali su 'lojalni ocu' i odgajani kao sajentolozi

foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dok se Nikol Kidman ponosno pojavila na crvenom tepihu sa svojim suprugom Kitom Urbanom i njihovim odraslim ćerkama Sandej Rouz i Fejt Margaret kada joj je dodeljena nagrada za životno delo, dva člana njene porodice nisu bila prisutna.

 

Nikol Kidman ima i dvoje starije dece, koju je usvojila dok je bila udata za Toma Kruza, a s njima već godinama nema nikakav kontakt.


Par je najpre usvojio Izabelu Kidman Kruz 1992, a ona danas ima 31 godinu.

 

Nikol je pričala da je žudela da ima bebu s Kruzom čim se zaljubila i njega, a nakon što je doživela jedan spontani pobačaj, odlučili su da usvoje dete.

 

Potom su 1995. usvojili i sina Konora, koji sada ima 29 godina.

 

Kada su se Kruz i Nikol razveli 2001. nakon 11-godišnjeg braka, zajedničko starateljstvo nad decom je dato roditeljima.

 

 

Tom Kruz i Nikol Kidman
Tom Kruz i Nikol Kidmanfoto: Profimedia

 

Međutim, iza zatvorenih vrata, usvojena deca su navodno ostala 'lojalna svom ocu' i odlučila su da žive sa njim, što znači da su odrasla u kontroverznoj sajentološkoj crkvi.

 

Kako je preneo Dailymail, glumica je željna da Konor i Bela prisustvuju ceremoniji ovog vikenda pošto je dobila najveću američku čast za karijeru u filmu.

 

 

Dok se činilo da Konor, za koga se veruje da je „izuzetno odan svom ocu“ Tomu nije pokazao nikakvu javnu podršku Nikol za njeno dostignuće, ćerka Bela je lajkovala jednu od objava svoje majke na Instagramu o nagradi.

 

Marti Rathbun, bivši viši izvršni direktor Sajentološke crkve, navodi da je sajentološka crkva „prevaspitavala“ Kruzovu usvojenu decu, Konora i Izabelu, tako da bi se oni okrenuli protiv svoje majke u pokušaju da ojačaju očevo starateljstvo.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker