simpatično

Posle 30 godina otkrila šta se zapravo desilo: Glumica je kao dete upoznala princezu Dajanu i priredila urnebesnu scenu

0

Čuvena je fotografija ljupke devojčice koja je danas poznata glumica u trenutku kada pruža buket princezi od Velsa, a tek nedavno je ona ispričala šta se desilo čim je foto-aparat spušten

Lili Kolins na snimanju serije  'Emili u Parizu'
Lili Kolins na snimanju serije "Emili u Parizu"foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumica Lili Kolins, koju u poslednje vreme gledamo u seriji "Emili u Parizu", imala je priliku da sretne više članova britanske kraljevske porodice.

 

Kako je jednom prilikom ispričala u emisiji "The Late Late Show with James Corden", među njima je i princeza Dajana.

 

Kao model i glumica, ona se godinama kreće u visokom društvu, posećuje ekskluzivne zabave i kulturne događaje, ali susret s pokojnom ledi Di dogodio se dok je još bila mala, zahvaljujući roditeljima.

 

Lili je, naime, ćerka rokera Fila Kolinsa i Džil Tavelman, a oni su poveli dvogodišnju devojčicu na upoznavanje s princezom. Na to Kolinsovi imaju divnu uspomenu – fotografiju na kojoj mala Lili pruža buketić cveća princezi Dajani, ali i sećanje na simpatičan trenutak.

To smo mama, tata i ja na događaju Prinčevog fonda, a ja dajem Dajani cveće. Ali iste sekunde kada ga je uzela, ja sam pokušala da joj ga otmem – prisetila se Lili u emisiji, tri decenije nakon ovog susreta. – Kao što možete da zamislite, vazduh je nestao iz prostorije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Smooth Radio (@smoothradio)

 

Kako se glumica našalila, iako scena nije bila uobičajena, možda joj je pomoglo da ne naljuti ledi Di jer je bila fenomenalno stilizovana.

 

Nosila sam preslatku haljinu, pa ko bi me kaznio? – rekla je glumica kroz osmeh.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati još dugo da vlada"

 

makonda-tracker