čestitamo

Veliko slavlje u domu poznatog glumca: Zoran Cvijanović POSTAO DEDA, stigla devojčica posebnog imena

0

Zoranova ćerka Milena je na svet donela ćerku, a glumac ne krije sreću 

ZORAN CVIJANOVIĆ POSTAO DEDA
ZORAN CVIJANOVIĆ POSTAO DEDA foto: Antonio Ahel/ATA Images, Instagram / milenacvijanovic

Glumac Zoran Cvijanović postao je deda jedne malene devojčice. Njegova ćerka Milena koja godinama ne živi u Srbiji na svet je donela ćerku, a ponosni deda ne krije radost zbog prinove koje je stigla u porodicu. 

 

Nilena već godinama živi u Los Anđelesu, a tamo se i porodila. Iako ponosna mama nije još objavila kako će se naslednica zvati, ali je jedna od njenih prijateljica na Instagramu objavila poruku u kojoj napisala:

 

- Tako sam srećna zbog tebe i Lane.

 

Budući da se Milenina baka zvala Lana, veoma je verovatno da će beba poneti upravo to ime - Lana.

 

Da podsetimo, Milena se, 2019. godine, udala za Patrika Kraulija, fitnes instruktora s kojim je pre toga bila u emotivnoj vezi. Njih dvoje su bili u poslednih nekoliko meseci veoma posvećeni jedno drugom.

 

Sredili su stan do poslednjeg detalja, pa je jasno da će mezimica doći u dom kao iz snova.

 

ČERKA ZORANA CVIJANOVIĆA POSTALA MAMA
ČERKA ZORANA CVIJANOVIĆA POSTALA MAMA foto: Milena Cvijanović Instagram

 

Milena je inače, završila prestižni "Berkli", a Zoran nije krio da je bio u veoma teškoj finansijskoj situaciji kada je trebalo da školuje naslednicu. 

Ona je novac za školovanje skupljala jer je to bio njen najveći san. I sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

 

Među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu sumu novca za školarinu bila je vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

 

 

Nakon što je uspela da upiše čuveni Univerzitet Berkli, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

 

Nakon svega trud se isplatio, ona je uspela da ostavari svoj san, a sad živi onaj najlepši, jer se ostvarila i u ulozi majke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako je Marko slavio kad se porodila Luna?

 

makonda-tracker