znate li o kome je reč?

Deda i otac su joj proslavljeni glumci, majka poznati kostimograf: Znate li ko je unuka Milana iz Žikine dinastije?

0

Evo kako izgleda unuka glumca Marka Todorovića 

Ko je unuka čuvenog Milana iz serije Žikina dinastija?
Ko je unuka čuvenog Milana iz serije Žikina dinastija? foto: Printscreen/YouTube/Bo Arsen

Glumac Marko Todorović proslavio se ulogom Milana u kultnoj seriji "Žikina dinastija". Dogodovštine Milana i njegovog prijatelja Žike i danas se bez daha gledaju, a njihove dogodovštine prepričavaju.

 

Uprkos ogromnoj slavi koju je stekao u glumačkom svetu Marko Todorović nije često u javnosti govorio o privatnom životu. Retkima je poznato da glumac ima ćerku koja nije krenula njegovim stopama, ali je i te kako poznata u svetu glume.

 

U pitanju je Svetlana Lana Cvijanović, koja je udata za našeg poznatog glumca Zorana Cvijanovića. Iako nemamo priliku da ih često zajedno vidimo u javnosti, poznato je da ovaj par ima ćerku, Milenu, koja se nedavno udala i sada očekuje svoje prvo dete.

 

 

Milena je krenula majčinim stopama, pa se i ona bavi kostimografijom. Pre izvesnog vremena ona je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi preslatki trudnički stomak, pa je samo pitanje vremena kada će Cvijanović i njegova supruga postati baka i deka. 

 

Iako je dete poznatog i uspešnog glumca, ispostavilo se da je ova prelepa mlada dama prava lavica u životu

 

 

Milena je od tinejdžerskih godina odlučila da sama pronađe svoju srećnu zvezdu. Naime, s obzirom na to da se Zoran 2015. godine suočavao sa finansijskim problemima, Milenu je ta situacija osnažila te je odlučila da sama skupi novac za svoje školovanje u inostranstvu i u tome je i uspela.

 

 

Naime, Zoranova naslednica je zahvaljujući isključivo svojoj upornosti i ambiciji, uspela da upiše Berkli univerzitet iako je godišnja školarina iznosila oko 40.000 dolara, dok su Zoran i njegova supruga Lana uspeli da prikupe dodatan novac potreban za smeštaj i hranu, putne troškove, zdravstveno osiguranje i knjige.

 

 

Lepa Milena se bavi muzikom i glumom, živi u Los Anđelesu sa svojim suprugom Patrikom koji je profesionalni lični trener i uskoro će se ostvariti u ulozi mame i tate. 

 

Kako je nastala legendarna serija "Žikina dinastija" pogledajte u videu koji sledi.

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker