ponosna na njih

Otac i brat su joj čuveni glumci, ali da li znate koja voditeljka joj je snaja? Milica Zarić ima veoma POZNATU PORODICU

0

Talenat za glumu nasledila je od oca kojeg pamtimo po mnogo maestralno odigranih uloga 

SNAJA MILICE ZARIĆ JE NAŠA POZNATA VODITELJKA
SNAJA MILICE ZARIĆ JE NAŠA POZNATA VODITELJKA foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Jedna od najomiljenijih glumica na domaćoj glumačkoj sceni Milica Zarić pridobila je publiku nakon što se pojavila u ulozi Ljubice u čuvenoj srskoj televnoveli "Ljubav i mržnja.

 

Od tad glumačke uloge su se samo nizale, a ona je sazrevala, kako glumački tako i u životu. Danas je srećna žena, koja je ispunjena na mnogo načina i o svom privatnom životu retko govori za medije.

 

Ipak, postoje neke činjenice koje se ne mogu sakriti, a jedna od njih je i da Milica potiče iz glumačke porodice i da je glumački talenat nasledila od svog oca, čuvenog glumca Dragan Zarića.

 

 

Osim nje, i njen brat je takođe krenuo stopama svog poznatog oca, a za one koji ne znaju u pitanju je glumac Ivan Zarić. I on je kao i otac odigrao brojne uloge u pozorištu i na filmu, a retko ko zna da je baš on osvojio srce jedne od naših najpopularnijih voditeljki, Ivanu Zarić.

 

MILICA I IVAN SU BRAT I SESTRA I JEDNO DRUGOM VELIKA PODRŠKA
MILICA I IVAN SU BRAT I SESTRA I JEDNO DRUGOM VELIKA PODRŠKA foto: Ata images

 

Ivana je godinama gradila voditeljsku karijeru, ali je ujedno i suprugu bila velika podrška u njegovom poslu.  Kao kruna njihove ljubavi stigle su ćerke Katarina i Olga koje su im najveća sreća. 

 

IVANA JE U BRAKU SA GLUMCEM IVANOM ZARIĆEM I SNAJA JE MILICE ZARIĆ
IVANA JE U BRAKU SA GLUMCEM IVANOM ZARIĆEM I SNAJA JE MILICE ZARIĆ foto: Damir Dervišagić

Njih dve su sada već tinejdžerke, koje žive normalan život i trude se da činjenicu da potiču iz poznate porodice sakriju od medija i sačuvaju privatnost koliko god je to moguće. 

 

Bonus video:

Milica Todorović o novom dečku 

 

makonda-tracker