lepe vesti

Stižu rode u dom zvezde serije "Tajna vinove loze": Marko Vasiljević objavio lepe vesti - u porodicu stižu DVE BEBE

0

Glumac ne krije sreću, uskoro će postati tata i to ga čini neizmerno srećnim

MARKO VASILJEVIĆ POSTAJE TATA
MARKO VASILJEVIĆ POSTAJE TATA foto: printscreen/k1

Glumac Marko Vasiljević našao se u centru pažnje srpske javnosti nakon što se pojavio u istoimenoj ulozi u seriji "Tajna vinove loze".

 

Osim zbog uloge Marko je medijima bio zanimljiv i zbog privatnog života, a nedavno smo imali prilike da vidimo i kako izgleda njegova majka, koja mu je najveća životna podršk i za hvaljujući kojoj se "zarazio" glumom.

 

Ipak, nije ona jedina žena zbog koje je Marko postao zanimljiv sedmoj sili. Druga žena, veoma važna u njegovom životu je njegova izabranica Tamara Trifunović, s kojom je glumac u vezi duže od 3 godine. 

 

 

Marko je danas potvrdio lepe vesti i otkrio da postaje tata, ali ga je takođe obradovala još jedna vest. U porodicu Vasiljević stižu, ne jedna već dve bebe. 

 

- Kada sam se u seriji oženio i dobio ćerku, već sam znao da ću zaprositi Tamaru i šalio sam se kako sam to sebi prizvao. Bilo mi je fascinantno kad sam na setu u rukama držao bebu, osećaj je zaista bio neverovatan. Nakon samo dva meseca stigla je vest da ću, poput lika kojeg tumačim, postati otac. Sve se savršeno poklopilo - smatra Marko i dodaje:

 

- Nismo planirali bebu, desila se iz ljubavi, što je po meni najbitnija stvar. Znam mnogo parova koji strepe, idu na vantelesnu oplodnju i onog trenutka kad odustanu, prirodnim putem dobiju potomstvo. Zanimljivo je da i moj pet godina mladi brat Nikola takođe čeka sina, razlika između naše dece biće samo desetak dana.

 

 

Kao što smo pisali, Marko i Tamara se zabavljaju već tri godine, a upoznali su se na rođendanu glumice Jane Milosavljević.

 

- U tom periodu nisam bio raspoložen za izlaske i druženje, ali su me ipak ubedili da se pojavim. Kad sam stigao, tamo je bilo petnaest muškaraca i nijedna žena. Uskoro je ušla Tamara i pogledi su nam se susreli, bio je to filmski moment. To veče sam se bas trudio da je osvojim i sutradan sam je pozvao da izađemo. Na tom sastanku, iako sam obično ja taj koji priča, prepustio sam njoj inicijativu i slušao je puna tri sata. Bila mi je simpatična sve vreme i znao sam da je ona prava soba za mene - kaže glumac.

 

 

Iako Marko slabo koristi društvene mreže i na njegovom profilu nema ni jedne zajedničke fotograifije, Tamara se ne lidi da lepe trenutke podeli sa pratiocima, pa smo tako imali mogućnost da vidimo ko je lepa devojka koja je ukrala srce lepog glumca.

 

Marko je priznao da bi voleo da prisustvuje porođaju supruge.

 

- Nisam siguran kako to funkcioniše kod nas, ali veoma bih voleo da Tamari budem podrška u porodilištu. Ne znam kakav ću biti glumac, ali mislim da ću najveći uspeh postići ako postanem dobar sin, suprug i otac, sve drugo mi je manje važno - zaključio je on za "Gloriju".

 

Bonus video:

Poznati glumac o postavljanju granica 

 

 

 

makonda-tracker