romansa

Tek je zagazila u dvadesete, u vezi su 3 godine, krije je od javnosti: Ko je lepa Tamara, devojka Marka Vasiljevića?

0

Iako glumac ne govori u medijima o privatnom životu njihove zajedničke fotografije svedoče da je u pitanju velika i iskrena ljubav 

MARKO JE U VEZI SA LEPOM TAMAROM VEČ 3 GODINE
MARKO JE U VEZI SA LEPOM TAMAROM VEČ 3 GODINEfoto: Dragana Udovičić

Glumac Marko Vasiljević odigrao je brojne uloge u domaćim serijama i filmovima, aali se čini da ga je publici najbolje predstavila uloga Marka, istoimenog momka u seriji "Tajna vinove loze".

 

On se maksimalno posvetio glumi, a to je naročito vidljivo u poslednjih nekoliko godina. Glumac ne voli mnogo da polemiše u medijima o svom privatnom životu, a nedavno smo otkrili kako mu izgleda majka, njegov stub oslonac i žena koja mu je bila tokom života najveća podrška.

 

Ipak, ono što je mnoge zanimalo jeste i činjenica da li je glumac u vezi, ima li devojku i na iznanađenje i tugu mnogih devojaka koje pomno prate njegov lik i delo, odgovor je pozitivan.

 

 

Marko je u vezi sa lepom Tamarom Trifunović oko 3 godine. Budući da on gotovo da i ne koristi društvene mreže bilo je teško uću u trag detaljima iz njegovog života.

 

Ipak, zahvaljujući Tamarinom Instagram profilu moglo se jasno videti da njih dvoje uživaju u ljubavi i da su veoma srećni jedno pored drugog.

 

 

Tamara je devojka koja ima 22 godine, voli modu i ima otvoren nalog na društvenim mrežama, na osnovu kojeg može da se zaključi da je pasionirani ljubitelj mode i da je upravo to ono čime se ona bavi. 

 

 

Marko i Tamara vole da putuju, o čemu svedoče i brojne fotografije sa tih putovanja, a ona se ne libi da poneku i sa svojim izabranikom okači na Instagram.

 

Budući da su već nekoliko godina zajedno i da se čini da veoma uživaju u ljubavi pitanje je samo vremena kada će glumac da se odluči da ode korak dalje.

 

Za sada je njegov fokus na glumačkom poslu i ulogama, koje se nižu i koje su učinile da postane jedan od mladih glumaca o kojima se neprestano priča i piše u domaćim medijima. 

 

Bonus video:

Glumac ispričao anegdotu sa Mandom

 

 

 

makonda-tracker