MISLI NA BUDUĆNOST

Predviđaju mu USPEŠNU karijeru, ali on želi da ima plan B: Marko Vasiljević ima još jedan ZANIMLJIV posao

0

Marko Vasiljević je naš mladi glumac u usponu i često je u centru pažnje nakon zapaženih uloga koje je ostvario.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Marko Vasiljević je ostvario uspeh ulogama u serijama Ubice mog oca i Zaspanka za vojnike, a serija Tajna vinove loze mu je donela veliku popularnost.

 

Mladi glumac je rodom iz Vrbasa i ističe kako mu slava i popularnost nisu nešto u čemu stalno uživa.

 

‒ Lepo je kad te ljudi vole i poštuju, ali popularnost je za mene više teret nego blagoslov. Kad si u centru pažnje, svako ima slobodu da te komentariše, konstantno moraš da vodiš računa šta i kako radiš, jer se greške ne praštaju. Da se ne lažemo, glumu sam upisao da bih bio poznat, ali sam s vremenom shvatio da mi popularnost nije bitna koliko želja da postanem veliki glumac - iskren je bio Marko za Hello.

 

Vasiljević je novac uložio u zemlju i sa bratom uzgaja orahe, pošto, kako i sam kaže, želi da ima plan B.

 

‒ U poslednje vreme pomalo mogu da biram šta ću da igram, do skoro sam bio presrećan kad mi ponude bilo kakvu ulogu. Nadam se da ću moći da živim samo od posla za koji sam se školovao, ali voleo bih da imam i plan B. Možda sam novac koji sam uložio u zemlju mogao da potrošim na putovanja ili da kupim motor, što i priliči mojim godinama. Ali, gledam dugoročno. Daleko od toga da su mi potrebni milioni, skroman sam čovek, samo bih voleo da do četrdesete imam finansijsku odstupnicu koja će mi omogućiti da se glumom bavim u meri i na način koji meni prijaju - rekao je Marko.

 

 

 

makonda-tracker