odmerena

Stajlingu je dodala ŠIK detalj, u rukama — divan poklon: Danica Ristovski ima sjajan damski aksesoar za noć u pozorištu

2

Danica Ristovski pojavila se u UK "Vuk Karadžić" u elegantnom, odmerenom i šik izdanju za sve prilike.

Danica Ristovski
Danica Ristovskifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Danica Ristovski već decenijama je prisutna na daskama koje život znače, a povremeno se pojavljivala u filmovima i serijama. Ipak, otkako je pre nekoliko godina prihvatila ulogu Lile u seriji "Igra sudbine", vratila se u velikom stilu na male ekrane.

 

Kasnije je, uz svoje prijatelje Milicu Milšu i Žarka Jokanovića, prešla na drugi projekat i seriju "Zakopane tajne", gde su nastavili profesionalno-prijateljski odnos na najlepši način.

 

Danica je poslednjih meseci bila u centru pažnje javnosti nakon što je njen bivši suprug Lazar Ristovski obelodanio vezu s 39 godina mlađom devojkom Anicom Lazić, a ni Danica nije ostala pošteđena medijske pompe.

 

Ipak, ona je dostojanstveno nastavila dalje, a kako je gotovo cela njena karijera vezana za pozorište, ne čudi što je na istom mestu možemo sresti.

 

Danica Ristovski u pozorištu

 

Elegantna i odmerena, Danica se pojavila na premijernoj obnovi predstave za decu "Oliver Tvist", prema istoimenom romanu Čarlsa Dikensa, u režiji Milana Karadžića, koja je odigrana u UK "Vuk Karadžić".

 

Danica je bila, kao i uvek, nasmejana, obučena u tamne boje, a odličan detalj koji je upotpunio njen stajling bila je lila beretka, koja je i razbila monotoniju zagasitih nijansi, podmladila je, a ujedno učinila da izgleda veoma šik.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Danica je nosila buket cveća, savršen poklon za svaku ženu, na licu je imala i naočare za sunce... I blistala!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Danica Ristovski o glumi

 

makonda-tracker