One su njen ponos, jedna preti da nadmaši MAJČINU LEPOTU: Kako danas izgledaju ĆERKE Marine Perazić i poznatog bubnjara?

1

Iz mladalačke, istinske ljubavi rodile su se dve devojčice, koje su roditeljima najveći ponos 

ĆERKE MARINE PERAZIĆ SU PRAVE LEPOTICE
ĆERKE MARINE PERAZIĆ SU PRAVE LEPOTICE foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Marina Perazić u poslednje vreme se retko pojavljuje u javnosti. Budući da je tokom dugog niza godina izgradila uspešnu karijeru mnogi je i danas prepoznaju kad je sretnu.

 

Marina svoj privatni život nije krila od javnosti, pa se tako zna da je bila u braku sa bubnjarem Ivanom Fece Firčijem, s kojim se razišla i bilo je nekih loših trenutaka i pisanja o njihovom odnosu u braku, ali i kasnije van njega.

 

Uprko svemu oni su zajedno podizali ćerke, Miju i Lunu, za koje danas mogu da kažu da su njihov najveći ponos. Budući da se najčešće kreću po Novom Sadu i Beogradu, upravo to su mesta gde ih možete sresti.

 

 

Ako je suditi prema njihovim fotografijama sa društvenih mreža, budući da se u javnosti s majkom retko pojavaljuju, reklo bi se da su izrasle u ozbiljne, prelepe devojke, koje čeka blistava budućnost. 

 

Marina ponekad na Instagramu podeli njihove zajedničke fotografije, a jedna nam je pokazala da su, kada je to na koga liče, podeljene i da je jedna povukla crte lica majke, dok je druga više na oca.

 

 

Bilo kako bilo, ono što je najvažnije i što je primarni cilj svakog roditelja, jeste činjenica da su ih roditelji izveli na pravi put. 

 

Njih dve su završile školu u Novom Sadu, pa je upravo to njihov grad, u kojem se osećaju kao svoj na svome. 

 

Prvu ćerku, Miju, pevačica je rodila 1993. godine, a dve godine kasnije na svet je došla i mlađa Luna. Marina i Firči su od 1988. godine živeli u Njujorku, po želji bivšeg bubnjara, a kada su se rastali 1997. godine, Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

 

 

Mija se potom preselila ponovo u Njujork gde je uplovila u preduzetničke vode, a ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, čini se da joj dobro ide. 

 

Za razliku od nje, Luna je pretendovala da se oproba u muzici i nameravala je da se prijavi za muzičko takmičenje "Prvi glas Srbije", ali je u poslednjem trenutku odustala je od takmičenja. 

 

Nakon toga je poželela da se bavi manekenstvom, a raoditelji su je podržali u svemu što je odlučila.  Za nju svi kažu da veoma liči na majku, Marini obožavaoci svedoče o tome da i te kako podseća na majku kada je bila u tim mladim godinama.

 

Bonus video:

Kako su nastajali vanvremenski muzički hitovi?

 

 

 

 

makonda-tracker