ispovest

"Ćutala sam kako bih sačuvala zube, nos, vilicu": Marina Perazić ispričala detalje svoje veze sa bivšim partnerom

0

Jugoslovenska pevačica otkrila strašne detalje iz svoje veze.  

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Marina Perazić osamdesetih godina je bila jedna od najvećih muzičkih zvezda. Bila je jako zapažena, kao i njena veza sa Ivanom Feceom Firčijem koja je posebno zainteresovla javnost kada su se rastali. 

 

Iz te ljubavi dobili su dve ćerke, ali od rastanka do danas oni nisu prestali negativno da pričaju jedno o drugom. Ivan je govorio da Marini nikada nije bilo dosta novca i da je sponzoruša, a Marina je govorila kako ju je on fizički maltretirao i u kuću dovodio drugu ženu.

 

 

— Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu... Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo — rekla je ona za domaću štampu, prenosi Blic. 

 

Podsetimo kako se jednom Marina prisetila svojih početaka na muzičkoj sceni:


Kada sam se pojavila na sceni, nisam bila svesna svoje lepote. Sve ovo je Bogom dano i ničim zasluženo. Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena s*ks simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda — rekla je ona u emisiji "Magazin IN".

 

 

 

makonda-tracker