posle 4 godine u javnosti

Tek im je 15 godina, a već prete da postanu ozbiljni zavodnici: Znate li kako izgledaju SINOVI RIKIJA MARTINA?

0

Ne pojavljuju se često u javnosti, ali kad to učine danima se priča o njima 

RIKI MARTIN POSLE 4 GODINE U JAVNOSTI SA SINOVIMA
RIKI MARTIN POSLE 4 GODINE U JAVNOSTI SA SINOVIMA foto: EPA/ Guillaume Horcajuelo

Poznatom pevačcu Rikiju Martinu su se u četvrtak uveče na premijeri Palm Rojala na Beverli Hilsu pridružila dva veoma posebna gosta. Čuvenog zavodnika (52) došli su da na ovom važnom događaju podrže njegovi sinovi, blizanci Valentino i Mateo (15).

 

Na njihovom licu se videla sreća i ponos, a i Riki je bio veoma uzbuđen zbog toga što posle dosta vremena ima priliku da ponovo pokaže svoje sinove.

 

Ono što su svi primetili jeste to da su Valentino i Mateo, koje je Riki dobio preko surotat majke 2008. godine, već sada poprilično visoki i stasiti, a tek im je 15 godina.

 

 

Za ovu priliku oni su odabrali kožne jakne, farmerke i patike, savršen spoj modernog, elegantnog, a ipak tako opuštenog stila.

 

Pored njih je stajao Riki, koji se našao u centru pažnje medija zbog nove uloge zlog konobara Roberta u novoj seriji Apple TV+. On je takođe spojio eleganciju i kežuarl komade, a videlo se da baš uživa dok se tokom večeri fotografisao sa svojim kolegama.

 

RIKI MARTIN SA BLIZANCIMA U JAVNOSTI POSLE 4 GODINE
RIKI MARTIN SA BLIZANCIMA U JAVNOSTI POSLE 4 GODINE foto: MSN/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

 

Ovo je retka prilika da možemo da vidimo Rikija sa sinovima u javnosti, budući da su godinama uspešno izbegavali svetlost reflektora, trudeći se da uživaju u mirnom životu daleko od znatiželjnih medija.

 

Upravo zbog toga ovo pojavljivanje je okarakterisano kao slatko iznenađenje za sve, a naročito za predstavnike medija. Pre pojavljivanja na premijeri Palm Rojala, blizanci su poslednji put fotografisani na nacionalnoj večeri 23. godišnje kampanje za ljudska prava 2019. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Knez progovorio o svojoj devojci 

 

makonda-tracker