posebni

U njemu je imala UZORA, zbog jedne stvari joj je MNOGO ZNAČIO: Znate li šta je Isidori Građanin bio Branko Cvejić?

0

Mnogo joj je bilo teško kad nas je napustio Branko, jer je sa njim imala poseban odnos 

ISIDORI JE BRANKO CVEJIĆ BIO FILMSKI OTAC
ISIDORI JE BRANKO CVEJIĆ BIO FILMSKI OTAC foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Isidora Građanin nikada nije bila lažno skromna i još kao dete je znala da će kad poraste postati glumica. Kako su prolazile godine ona je sazrevala u glumačkom zanatu, a na početku karijere joj je pomogao niko drugi do Branko Cvejić.

 

Jedna od uloga koje će sigurno pamtiti dugo bila je ona u seriji “Junaci našeg doba” u kojoj je tumačila lik devojke koja se zaljubljuje u starijeg muškarca. Iako bez ličnog iskustva u takvim scenama Isidora se savršeno snašla.

 

Ipak, da nije imala podršku kolega, a naročito Cvejića, sigurno ne bi sve bilo tako kako je želela. On je u seriji bio njen televizijski deda, a saveti koje joj je tada dao bili su zlata vredni.

 

 

Iako o privatnom životu ne voli da govori u javnosti jednom prilikom je otrkila neka svoja stanovišta.

 

- U ovom vremenu jeste fenomen da devojke traže neki interes. Ja se ne slažem s tim. Svako treba da ide svojim srcem. Ali, prosto, tako je kako je - rekla je Isidora jednom prilikom.

 

U seriji Branko joj je bio deda, ali ga je doživljavala kao oca, koji je bio prepun dobrih saveta koji su joj u kasnijem glumačkom stvaralaštvu i te kako dobro došli.

 

Upornim radom i trudom Isidora je našla svoje mesto na glumačkom nebu Srbije, a nedavno smo imali prilike da je vidimo na premijeri filma Darka Nikolića "Poslednji strelac".

 

ISIDORA JE BLISTALA U MONOHROMATSKOJ CRNOJ KOMBINACIJI
ISIDORA JE BLISTALA U MONOHROMATSKOJ CRNOJ KOMBINACIJI foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na ovoj premijeri sve je očarala odabirom monohromatske odevne kombinacije.

 

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo toga, ali ono što se na Internetu može pronaći jestu lični podaci. Isidora je rođena u Beogradu 1996. godine, a iza sebe već ima nekoliko uspešnih projekata po kojima je postala prepoznatljivA. Neki od njih su "Moja generacija Z", "Junaci našeg doba", tumačila je Sofku u filmu "Vrati se Zone", Marijanu u komediji "Petak 13", Nađu u seriji "Istine i laži", te bibliotekarku u seriji "Komšije".

 

Tumačila je i epizodne uloge u serijama "Jutro će promeniti sve", "Urgentni centar“ i "Ubice mog oca", a manja uloga joj je pripala i uostvarenju "Južni vetar".

 

Bonus video:

Premijera filma Za danas toliko

 

makonda-tracker