foto

Nećete moći da verujete da ovo NIJE KEJT MOS: Dvojnica na reviji "UKRALA" čuveni hod poznate Engleske manekenke

0

Na reviji u Parizu su svi prisutni ostali zbunjeni, dvojnica Kejt Mos prošetala pistom i svojim hodom ostavila bez teksta

Dvojnica Kejt Mos Denis Onona
Dvojnica Kejt Mos Denis Ononafoto: x / Avalon / Profimedia

Na nedavno održanoj reviji modne kuće Marine Serre na Nedelji mode u Parizu, pojavila se manekenka koja neverovatno liči na Kejt Mos.

 

Svi na reviji su se pitali samo jedno - Da li to Kejt Mos šeta pistom?

 

Na instagram profilu gde je objavljen snimak sa revije ljudi komentarišu kako ne mogu da veruju da to nije ona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Naime, Francuski brend Marine Serre angažovao je  Deniz Ohnonu, dvojnicu Kejt Mos, koja se na Instagramu zove @imnotkatemoss, da prošeta na reviji Nedelje mode u Parizu, umesto prave Kejt Mos.

 

Ova manekenka na mrežama često imitira modnu zvezdu, i svaki put šokira koliko liči na čuvenu Britanku.

 

Na snimcima je Deniz koja ležerno hoda po modnoj pisti u kožnoj jakni i pantalonama prekrivenim motivom polumeseca modne kuće Marine Serre.

Od šminke ima crnu olovku za oči, a svojim naglašenim jagodicama, usnama bez sjaja, i plavim talasima u kosi je zaista svima zaličila na Kejt Mos.

 

Dok je njena dvojnica bila zauzeta vežbanjem za nastup na pisti, Kejt je bila na reviji Saint Laurent sa svojom 21-godišnjom ćerkom Lilom Grejs Mos Hak. 

 

Kejt Mos
Kejt Mosfoto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sama Kejt nije oduševljena angažovanjem Deniz na reviji, modnu ikonu naljutila je imitacija njenog prepoznatljivog hoda.

 

Kejt, navodno, ne prihvata šalu, iako nema ništa protiv dvojnice, jednostavno nije obožavateljka toga i bila bi srećna da sve to nestane.  

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša na Nedelji mode

 

 

 

 

makonda-tracker