naslednik

Izrastao je u pravog ŠMEKERA, nikad ne viđamo u javnosti: Sin Dejana Bodiroge je PRESLIKAN OTAC, a evo i čime se bavi

0

Geni su čudo, to je sigurno, a za Nikolu i Dajana mnogi kažu da su, identični 

DEJAN BODIRGA IMA SINA KOJI IDE NJEGOVIM STOPAMA
DEJAN BODIRGA IMA SINA KOJI IDE NJEGOVIM STOPAMA foto: Ata images

Naš proslavljeni košarkaš Dejan Bodiroga je godinama u braku sa suprugom Ivanom Medić, o kojoj su mediji često pisali. Iako nosi titulu jednog od najboljih košarkaša koje je Srbija ikad imala Dejan ne voli da se pojavljuje u medijama.

 

Tako je njegov život misterija za sve, ali neke činjenice ipak nije mogao da sakrije. Ivana je svoju karijeru žrtvovala zarad podrške suprugu, pa retko ko zna da je ona pre nego što se ostvarila u ulozi majke bila veoma uspešna manekenka. 

Ipak, kada je sa Dejanom 2004. godine dobila sina Nikolu odlučila je da se posveti majčinstvu, pa je svu svoju pažnju posvetila sinu i suprugu. Danas, Nikola je odrastao čovek koji, kako kažu, likom veoma podseća na oca.

Dejan i Ivana su veoma srećni što je njihov sin lepo vaspitan i što su uspeli u onom čemu teže svi roditelji - da sina izvedu na pravi put. 

 

SIN DEJANA BODIROGE JE OČEVA SLIKA I PRILIKA
SIN DEJANA BODIROGE JE OČEVA SLIKA I PRILIKAfoto: Linkedin / nikolabodiroga

 

On je danas stasao u lepog momka, koji ne želi da se eksponira u javnosti, ali je poznato da je od oca nasledio ne samo visinu, već i ljubav prema košarci. 

 

Još pre desetak godina moglo se čuti da Nikola ide stopama svog oca i da stiže "novi Bodiroga".

 

DEJAN IMA SKLADAN BRAK KOJI TRAJE DUŽE OD 2 DECENIJE
DEJAN IMA SKLADAN BRAK KOJI TRAJE DUŽE OD 2 DECENIJE foto: Fonet

 

On je završio gimnaziju, a košarku je trenirao u Partizanu. Ipak, još uvek se sa sigurnošću ne može reći da li je ovo samo ljubav ili će u nekom trenutku prerasti u posao i doneti mu blistavu karijeru kakvu je imao i njegov otac Dejan Bodiroga.

 

Bonus video:

Šabanov naslednik otkriva ko mu je pevački uzor 

 

makonda-tracker