tajanstvena

Odrekla se karijere zarad ljubavi, u braku su 20 godina: Znate li čime se bavila lepa Ivana, supruga Dejana Bodiroge?

0

Dejan se oženio 2003. godine i ima jedan od najstabilnijih brakova na domaćoj javnoj sceni.

foto: Ata images
foto: Ata images

Košarkaški as Dejan Bodiroga svojim talentom i upornim radom postigao je ogroman uspeh na polju košarke, a njegovo ime ostalo je zapisano u analima ovog sporta.

 

Njegova karijera je bila ispunjena fantastičnim asistencijama, ali i koševima koji su celu ekipu dovodili do oduševljenja.

 

Osim u Srbiji, njegovo ime je poznato mnogo dalje od granica naše male zemlje. Dejan je košarkašku karijeru gradio u mnogim evropskim i svetskim metropolama. 

 

 

Dejan se oženio 2003. godine i ima jedan od najstabilnijih brakova na domaćoj javnoj sceni. Atraktivnost njegove supruge, bivše manekenke, bila je brzo primećena, ali se lepa Dejanova žena nije viđala i ne viđa baš tako često. A kada se lepa brineta pojavi, to je uvek u društvu supruga.

 

On se oduvek trudio da u javnosti govori samo o profesionalnom životu, a privatni je ostavljao iza zatvorenih vrata svog doma. 2003. godine odlučio je da stane na ludi kamen i tada su sve oči javnosti bile uprte u njegovu izabranicu.

 

Dejan Bodiroga je već 20 godina u braku sa lepom Ivanom
Dejan Bodiroga je već 20 godina u braku sa lepom Ivanomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dejan je sudbonosno "da" rekao Ivani Medić, prelepoj devojci, koja se nikada javno nije eksponirala. Ipak, neki detalji su bili poznati, a to je činjenica da je Ivana nekadašnja manekenka, ali da se nakon što se udala više posvetila porodici.

 

Svečanosti je prisustvovalo svega pedesetak najbližih rođaka i prijatelja. Godinama se prepričavalo da su ljudi koji su se zatekli u blizini Saborne crkve, prvo skandirali Dejanu u čast „Mi imamo svoga boga“, a zatim i nevesti „Sad si uzela trofej, Ivana“.

 

U godinama koje su usledile Ivana se posvetila porodici, Dejanu i sinu Nikoli. Nikada nije važila za tipičnu ženu sportista, niti je zarad medijske pažnje koristila poziciju i zvučno ime svog supruga. Iako su mogli da žive bilo gde, po završetku Dejanove igračke karijere odlučili su da im dom bude u Beogradu.

 

Ovo je lepa supruga Dejana Bodiroge, koja je nekadašnja manekenka
Ovo je lepa supruga Dejana Bodiroge, koja je nekadašnja manekenka foto: Fonet

Bodiroga koji je košarkašku karijeru gradio igrajući za brojne klubove, od Proletera Zrenjanin, Zadra, Olimpije Milana, Real Madrida, Panatinaikosa, Barselone, Virtus Rome, i Ivana gradi divnu ljubavnu priču. Imaju sinu Nikolu

 

Ni njihov brak nisu mimoišle glasine o razvodu koje su ih uzdrmale 2015. godine, ali su njih dvoje bili jači od takvih navoda.

 

 

makonda-tracker