Jedno je svima promaklo, a vrlo je važno: Konstrakta na nastupu poslala JASNU PORUKU koju mnogi nisu zapazili i shvatili

0

Na sinoćnem nastupu u takmičenju za "Pesmu Evrovizije" mnogi su gledali u njen stajling i izvođenje, pa nisu shvatili suštinu 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta nastupila je sinoć na drugoj polufinalnoj večeri takmičenja "Pesma za Evroviziju" s pesmom "Novo, bolje" i tom prilikom je prikazala, mnogi bi rekli - već viđeno.

 

Od nje se sada očekivalo nešto novo, nešto autentično i drugačijie. Ipak, čini se da je ona baš želela da podigne buru gotovo identičnim nastupo, u kojem sad ne pere ruke, već mesi hleb.

 

I dok su svi gledali u nju i njen tim očekujući da će se u nekom trenutku nastup pretvoriti u nešto neočekivano, desilo se suprotno. Na ekranu iza nje stajala je rečenica "Epizoda dva: Niti novo, niti bolje".

 

 

Mnogi su bili fokusirani na ono što gledaju, na nastup i njen stajling, pa ovu rečenicu nisu ni primetili. Bilo je pak i oni koji su je primetili, ali je nisu razumeli.

 

Umetnica je želela da prenese poruku, novo ne mora biti bolje. 

 

PESMA JE IZAZUVALA LAVINU KOMENTARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA
PESMA JE IZAZUVALA LAVINU KOMENTARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMAfoto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Veoma brzo usijale su se društvene mreže, a korisnici društvene mreže Tviter bili su poprilično oprečnih mišljena. Od onog da je ovo sve već viđeno i da je Konstrakta ovog puta razočarala, do oduševljenja i pohvala u kojim za nju kažu da je baš super što je ostala dosledna sebi.

 

O ukusima ne treba raspravljati, ali čini se da je ipak uspela da postigne ono što je želela. Plasirala se u finale, a šta će se desiti nakon njega ostaje nam da vidimo... Da li će Srbija dati drugu šansu čuvenoj umetinic da predstavlja zemlju u Malmeu ostaje nam da vidimo. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Dobro raspoložena konstrakta na takmičenju "Pesma za Evroviziju"

 

 

makonda-tracker