MA SJAJNO

Nije francuski stil, ali je veoma ORIGINALNO: Konstrakta na reviji ukrala šou i manekenkama i svim trendseterkama

0

Nakon kraće pauze pevačica je ponovo, u svom stilu, održala modnu lekciju svima pristutnima 

Konstrakta u do sada neviđenom izdanju
Konstrakta u do sada neviđenom izdanjufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za sve ljubitelje mode prethodno veče u Beogradu bilo je posebno zahvaljujući jedinstvenoj modnoj reviji "Pierre Cardin" održanoj u Ambasadi Francuske.

 

Ona je okupila mnogo poznatih ličnosti, a reviji je pristustvovala i prva dama Srbije, Tamara Vučić. Ove večeri je zaista mnogo toga lepog moglo da se vidi, a jedna dama je definitivno ukrala šou.

 

 

U pitanju je bila pevačica, Ana Đurić Konstrakta. Ona se pojavila u veoma neobičnom stajlingu koji je izazvao iznenađenje i oduševljenje svih prisutnih.

 

Kao što na fotografijama možete videti Konstrakta se ovog puta odlučila ponovo za belo, ali ovog puta još efektnije nego do sada. 

 

Jedinstven beli šešir, komplementaran sa zanimljivom jaknicom koju je umetnica ponela preko crne kreacije, doneo je dah svetskog glamura.

 

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Svedena šminka i puštena kosa, prebačena na jednu stranu, bili su sasvim u funkciji davanja prednosti utisku koji ostavlja šešir izuzetno širokog oboda.

 

Tokom revije Konstrakta je ogromni u krilu dok je uživala u kreacijama u kojima su manekenke prošetale na očigled svih okupljenih gostiju.

 

Čini se da je ovim stajlingom Konstrakta prevazišla samu sebe, a da li se vama dopada kako je ona ove večeri izgledala? 

 

Bonus video:

 

Kako će se ove sezone nositi kaubojske čizme?

 

 

makonda-tracker