svi su ostali šokirani

S 10 godina je pobedila rak kostiju, a sad ogolila i dušu i telo: Ko je princeza koja se skinula i slikala za Plejboj?

0

Imam strije i ponosna sam što ih mogu pokazati, rekla je ona i pokazala telo kao od majke rođeno 

PRINCEZA KSENIJA OD SAKSONIJE SE SLIKALA ZA PLEJBOJ
PRINCEZA KSENIJA OD SAKSONIJE SE SLIKALA ZA PLEJBOJ foto: Instagram / princess_xenia_of_saxony

Nemačka princeza Ksenija Florens Gabrijela Sofija Iris, princeza od Saksonije, je devojka sa naslovnice nemačkog Plejboja za mart 2024. godine. Ona je postala prva članica Kraljevine koja je ogolila sve u čuvenom muškom magazinu.


Iako nosi titulu princeze ona definitivno nije neko ko se uklapa u klasičnu priču i ko onako kako smo navikli nosi tijaru i krunu. Ova lepa tridesetsedmogodišnjakinja, čiji je pra-pra-pra-pradeda bio Fridrih Avgust III, poslednji kralj Saksonije, podigla je ogromnu prašinu u nemačkim medijima nakon što se naga pojavila na naslovnoj strani nemačkog Plejboja.

 

Svojim golišavim fotografijama Ksenija je za izdanje rekla da želi da pokaže da je "svaka žena lepa onakva kakva jeste" i da ne treba nikoga osuđivati zbog izgleda.

 

 

- Ne morate da se prilagođavate trendovima, operisati svoje telo samo da biste nekome ugodili - rekla je ona u intervjuu koji je pratio seksi fotografije, pa je dodala:

 

- Imam strije i ponosan sam što ih mogu pokazati.

 

Pre nego što je odlučila da se slika naga za Plajboj, Ksenija se pojavljivala u brojnim rijaliti TV emisijama, kao što su BBC serijal Princeze na tajnom zadatku i trenutno B:Real—Real Celebrities, Real Life.

 

 

Samim tim, moglo se naslutiti da će ovakav trenutak jednog dana doći. 

 

- U rijaliti TV emisijama u kojima sam gostovala bila sam jedina koja nije ništa radila na svom telu. I onda se desilo da su druge žene, od kojih su neke imale mnogo operacija, rekle da im ja nisam konkurencija jer nisam imala obline i nisam bila ženstvena. Bilo je užasno. Skoro da sam podlegla pritisku i podvrgla se operacijama kojima bi izmenila svoje telo - objasnila je ona.

 

 

Kada je Kseniji imala 10 godina, dijagnostikovan joj je tumor kostiju na lobanji, koji je uklonila šest godina kasnije. Međutim, ovih dana kaže da se konačno oseća udobno u svojoj koži.

 

- Najviše volim svoje telo kada funkcioniše onako kao treba i kad ne osećam nikakvu bol. Nikada volela sebe na zbog svog izgleda, već zbog onog što jesam  - dodala je ona.

 

Bonus video:

Suzana Mančić progovorila o slikanju za Plejboj

 

makonda-tracker