imai poseban trik

Kako je Milica Todorović smršala 15 kg BEZ GLADOVANJA? 3 stvari su je dovele do savršene linije (PRIMER JELOVNIKA)

0

Kako se hrani pevačica Milica Todorović?

Milica Todorović imala je problem sa kilogramima, koji je rešila uspešno. zahvaljući sledećim trikovima.
Milica Todorović imala je problem sa kilogramima, koji je rešila uspešno. zahvaljući sledećim trikovima.foto: M.M./ATAImages

Pevačica Milica Todorović godinama je jedna od najtraženijih pevačica na domaćoj sceni.

 

U jednom periodu života je imala problem sa viškom kilograma te je odlučila da preduzme određene korake u ishrani i smrša.

 

- Kao većina njenih kolega i Milica se opustila tokom karantina, nije se kretala, uživala je u svom domu, gledala filmove i jela. Višak kilograma u toj situaciji sasvim je očekivana pojava. Međutim, rešila je da leto ne dočeka kao bucka već da se dovede do savršenstva, što je i uspela - ispričao je izvor blizak pevačici za domaće medije.

 

Jednom prilikom, Milica je za medije, pričala o svom problemu sa kilogramima.

– Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti – rekla je Milica Todorović u jednom od intervjua.

 

Ona je uz određeni način ishrane skinula više od 15 kilograma, a to je uspela tako što je promenila 3 stvari: smanjila je količinu hrane koju konzumira, ali je povećala broj obroka na dnevnom nivou.

 

Uz sve to redovno i naporno je trenirala.

- Stomak mi je ravan samo ujutru, a uveče se nadujem kao većina žena - rekla je Milica svojevremeno i dodala da je uspela da smrša bez gladovanja.

 

Ovo je bio primer njenog dnevnog jelovnika: 

 

  • Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voće
  • Ručak: Meso i salata
  • Večera: Pečena piletina, zelena salata, čeri paradajz

 

Uz sve to, Milica je i pila dosta vode i zelenog čaja.

 

BONUS VIDEO

 

Milica Todorović na koncertu Saše Matića

 

 

 

makonda-tracker