žive svoju bajku

Od lajkovanja na Instagramu do najslađih planova: Saša Kovačević godinama ljubi jednu od najlepših žena u Srbiji

0

Saša Kovačević je svoju devojku upoznao preko Instagrama, a sa njom planira intimno i egzotiočno venčanje. 

Saša Kovačević i Zorana Tasovac su u skladnoj vezi od 2017. godine
Saša Kovačević i Zorana Tasovac su u skladnoj vezi od 2017. godine foto: Antonio Ahel/ATAImages

Od kada se pojavio na sceni, Saša Kovačević je jedan od najpoželjnijih pevača na estradi.

 

Godinama ga je bio glas velikog zavodnika, ali na žalost mnogih dama on je već duže od pola decenije u srećnoj vezi sa misicom Zoranom Tasovac. 

 

Pevač i ova lepotica su svoju romasu otpočeli pre tačno 2017. godine, a upoznavanje su se kao i mnogi mladi danas - preko društvene mreže Instagram. 

 

Saša Kovačević i Zorana Tasovac su se upoznali putem Instagrama
Saša Kovačević i Zorana Tasovac su se upoznali putem Instagrama foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije - pričao je Kovačević posle prvih godinu dana ljubavi sa Zoranom.

 

Saša navodi da je Zorana jednu od najboljih osoba koje je imao prilike da upozna u svom životu, a kaže da je za njihovu sreću najzaslužnija velika ljubav koju osećaju jedno prema drugom. 

 

- Ona razume moj posao i to je normalno. Ono što nas održava je definitivno ljubav na prvom mestu, kao i sve što ide uz to, što je bitno da bi jedna veza uspela. Što se mene tiče, ova veza mi najviše prija iz kog god segmenta da gledam i ne bih je menjao zaista ni za šta - pričao je pevač.

 

Saša je rekao da on već sada sa Zoranom živi kao da mu je supruga, ali da još nemaju tačan datum svadbe. No, nije sprono da će do nje doći i da će biti na nekom veoma živopisnom i romantičnom mestu. 

 

Zorana Tasovac i Saša Kovačević planiraju intimno venčanje na egzotičnoj destinaciji
Zorana Tasovac i Saša Kovačević planiraju intimno venčanje na egzotičnoj destinaciji foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Zorana i ja živimo kao da smo u braku. Venčanje će nam biti intimno, na egzotičnoj lokaciji daleko od Srbije. Papir mi nije bitan, ali planiram da se oženim svakako - kaže popularni pevač.

 

Sašina Zorana je do sada već jednom stala na ludi kamen i to sa poznatim ugostiteljem iz Beograda Bogdanom Srejovićem. On je u fokus medija dospeo nakon što je imao romansu sa poznatom pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

Zorana Tasovac je bila u braku sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović
Zorana Tasovac je bila u braku sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović foto: Printscreen, Damir Dervišagić

Bogdan i Zorana su dok su bili u bračnoj luci dobili i ćerkicu Iskru, koju je Saša Kovačević prihvatio kao svoju. 

 

- Iskra je moja ćerka, tako je doživljavam od prvog trenutka. Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra kad budem imao biološko, Iskra će biti moje prvo dete. Može da me zove kako poželi, ali je izabrala da budem njen 'papa'" - ispričao je svojevremeno Saša.

 

Bonus video: 

 

 

makonda-tracker