lepe vesti

Čuvena glumica priznala da je U DRUGOM STANJU: Zvezda serije "Sluškinjina priča" postaje mama po prvi put

0

Nakon mnogo godina i propalih ljubavi glumica je trudna i zbog toga veoma srećna 

TRUDNA ELIZABET MOS
TRUDNA ELIZABET MOSfoto: EPA / IAN LANGSDON

Elisabet Mos zvezda serije "Sluškinjina priče" potvrdila je za medije da je trudna. Ona je ranije bila udataza SNL igrača Freda Armisena. 

 

Lepa četrdesetjednogodišnja glumica je u jednoj emisiji pokazala svoj trudnički stomak, što je navelo voditelja da je upita da li je trudna.

 

Ona se prvo malo našalila, a onda je priznala da je na putu beba. Potom je otkrila da joj trudnoća protiče u najboljem redu i da maksimalno uživa u trudničkim danima.

 

 

Elisabet ne voli da otkriva detalje iz svog privatnog života u javnosti tako da se ne zna ko je otac njenog deteta. Dok zvezda slavi svoje uzbudljive vesti o bebi, osvrnuli smo se na njen ljubavni život i prethodne veze.

 

Lepa Elizabet se razvela pre više od deset godina od Freda Armisena, kojeg je upoznala 2009. preko svog kolege iz Mad Men, Džona Hama.

Par je imao burnu romansu i venčao se godinu dana nakon što su se upoznali. Nažalost, brak je trajao samo osam meseci, a njihov razvod je okončan u maju 2011.

 

 

Razmišljajući o vezi tokom intervjua za časopis Vulture, Elisabet je rekla:

 

- Gledajući unazad, osećam se kao da sam zaista mlada, a u to vreme nisam mislila da sam tako mlada. Bilo je izuzetno traumatično i užasno. Ujedno, ispalo je odlično. Drago mi je što nisam tu. Drago mi je što se to nije desilo sa 50 godina. Drago mi je što nisam imala dece.

 

Fred - koji je napustio SNL da bi radio na Portlandiji - ranije je priznao da je bio užasan muž. Tokom intervjua sa Hauardom Sternom 2013. godine, Fred je rekao:

 

- Mislim da sam bio užasan muž. Mislim da sam užasan dečko. Želim sve – brzo - nastavio je, objašnjavajući svoju sklonost da žuri sa stvarima.

 

 

- Želim da se oženim, u poslednjih nekoliko godina sam imao toliko devojaka da kad se setim i sam se izbezumim. Žao mi je zbog svih sa kojima sam izlazio.

 

Dve godine nakon razvoda od Freda, Elisabet je počela da izlazi sa Adamom Arkapavom, australijskim snimateljem poznatim po svom radu na HBO-ovom True Detective.

 

Par se razišao 2015. godine i Elisabet od tada u javnosti nije govorila o ljubavnom životu.

 

Tokom razgovora sa Mari Kler 2019. godine, glumica je potvrdila da ima dečka, ali je objasnila svoju odluku da svoju vezu drži van domašaja medija.

 

 

- Naučila sam da jednostavno ne pričam o tome. Koga zaista zanima da li izlazim sa nekim ili ne? Ne treba tim stvarima davati na značaju. To je jezivo - rekla je.

 

Zatim je 2022. godine Elizabeth otkrila svoju želju da osnuje porodicu.

 

Govoreći za jedan magazin uoči svog 40. rođendana, rekla je:

 

- Definitivno želim da imam decu jer sam bila veoma inspirisana vrstom majke kakva je bila moja mama. Uradila je divnu stvar sa mnom - pa se našalila:

 

- A onda ću dete dati svojoj mami i ona će moći da ga odgaja jer bi to uradila veoma dobro!

 

Bonus video:

Pobednici takmičenja "Rame uz rame"

 

makonda-tracker