ipak ju je podržala

Bila je protivnik braka sa 30 godina starijim Harisom: Majka Meline Džinović je prava DAMA i najveća ćerkina podrška

4

Nakon 22 godine ljubavi Haris i Melina se razvode, a sad je lepoj kreatorki više nego ikad potrebna podrška porodice 

MELININA MAJKA SE PROTIVILA NJENOM BRAKU SA HARISOM
MELININA MAJKA SE PROTIVILA NJENOM BRAKU SA HARISOM foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni pevač Haris Džinović i njegova dugogodišnja izabranica Melina Džinović iznenadili su danas javnost vešću da su odlučili da stave tačku na svoj brak.

 

Nakon više od dve decenije zajedničkog života ovaj par je rešio da svako krene svojim putem, a prema pisanju medija, Haris je napustio njihovu kuću na Senjaku.

 

Kreatroka i muzičar su na ludi kamen stali 2014. godine na jednoj luksuznoj jahti. Venčanje je upriličeno za uži krug porodice i prijatelja. Ipak, nije sve išlo tako glatko na početku njihove veze.

 

 

Budući da je Haris 30 godina stariji od Meline taj podatak se nikako nije dopadao njenim roditeljima. Oni su bili izričito protiv njihove ljubavi, a majka kreatorke dugo nije mogla da se pomiri s tim da će njena ćerka biti s muškarcem koji može da joj bude otac.

 

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

 

MELINA I HARIS SU STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK
MELINA I HARIS SU STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

 

Ipak, na posletku, kada je Haris dokazao da voli njihovu ćerku i oni su shvatili da je ona srećna s njim.  Kako je vreme odmicalo sve su bili sigurniji da su stvoreni jedno za drugo.

 

 

Sulejman i Elma Galić ćerki daju neverovatnu podršku u svemu, a sada, kada je njihova ćerka odlučila da život nastavi sa decom, bez supruga, najveću podršku ponovo je pronašla u porodici. 

 

Iako ih gotovo nikada nismo zajedno videli u javnosti zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da vidimo kako izgleda majka Meline Džinović, a mnogi su mišljenja da je Elma prava dama i da je Melina upravo od nje učila o modi, stilu, a neki kažu i da je kreatorka povukla lepotu baš na nju.

 

Bonus video:

Haris Džinović prvo pojavljivanje od razvoda 

 

makonda-tracker