lepo izgleda

Melina Džinović je teško podnela to što njeni roditelji nisu podržavali ljubav sa pevačem: Ovo je tašta Harisa Džinovića

2

Kreatorkini mama i tata zbog velike razlike u godinama, nisu mogli da se pomire sa tim da je njihova ćerka u emotivnom odnosu sa tri decenije starijim pevačem.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Melina i Haris Džinović već nekoliko godina uživaju u ljubavi i u skladnom braku. Ono šta je veoma interesantno jeste da razlika u godinama, pošto je pevač od kreatotke stariji tri decenije. U vezi sa ovim, Melinini roditelji su bili protiv njihove ljubavi.

 

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela:

 

Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Galić (@galicelma)

Posle svega, Melinini roditelji Sulejman i Elma Galić prihvatili su Harisa i daju im neverovatnu pordšku. 

 

Zanimljivo je i to da je kratorkina majka aktivna na Instagramu i mnogi komentarišu kako je Melina nasledila lepotu upravo od nje. 

 

 

makonda-tracker