ipak ju je podržala

Bila je protivnik braka sa 30 godina starijim Harisom: Majka Meline Džinović je prava DAMA i najveća ćerkina podrška

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Tlak

29-01-2024 16:05h
Gospođa mama je imala više estetskih operacija od kćerke.

Pirindža

31-01-2024 18:52h
Ljubav... Nije nego pare.Ko bi se udao za ovog vanzemaljca Džinovića i to još 30 godina razlike.Ova mala je sada našla mladjeg .Šta može još Haris da uradi osim da gleda ovu lepu ženu i plače , Njoj treba muško a i našla je.Mladje,potentnije i Sladje.Sve imam,lovu,karijeru,decu i sada hoću provod i sex.Tako misli lepojka .A i u pravu je.Dede neka idu u starački dom.A mi mladi imamo jedan život.

Vera

02-02-2024 15:31h
Aman, udaviste gugutku s ovim nebitnim likovima!!!

Dzin

04-02-2024 02:27h
Vidi ovo, prihvatili roditelji njihovu vezu kad su shvatili da im Haris voli kcerku a ona srecna sa njim, daleko bilo da ga voli. Nego kupuju joj se markirane krpice pa srecna. Iscedila starca sad kad ima sve sad ce kod nekog mladjeg, tako to ide.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: