iskreno

"Opet se nešto zakomplikovalo": Kaća Grujić otkrila zašto Gobeljić nije bio sa porodicom uoči Božića

0

Nije joj bilo baš drago što je fudbaler na ovaj važan praznik bio van porodičnog doma 

KATARINA GRUJIĆ SAMA PROSLAVILA BOŽIĆ
KATARINA GRUJIĆ SAMA PROSLAVILA BOŽIĆ foto: Instagram / Katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić ove godine nisu najradosniji hrišćanski praznik proveli zajedno.

 

Kaća je često veoma iskrena i ne krije svoj privatni život od medija, a čini se i da joj odsustvo supruga tokom praznika nije prijalo.

 

Ona je Božić proslavila u krugu porodice, ali bez Marka, koji je bio odsutan, jer je morao da bude u karantinu zbog predstojeće utakmice. Njegovo ženi to ni malo nije prijalo, o čemu je pričala za domaće medije.

 

 

- Nažalost, Marko za Božić neće biti sa nama, biće u karantinu jer imaju utakmicu. Opet se nešto zakomplikovalo, nikada se više i ne zna kada su te utakmice, ja za Božić nikada ne radim, ali ne možemo ni da odemo kod njega - bila je iskrena Kaća za Blic

 

Iako joj nije bilo drago što je njen muž sam uoči Božića, odvojen od svoje porodice, Kaća razume da je to deo njegovog posla, pa pokušava da praznike provede u što boljem raspoloženju.

 

 

- Kupujem za moju i Markovu porodicu, sve žive, a sebi nikad ništa, ovoga puta ću se častiti u januaru, kada odem u London da pevam. Marko stvarno sluša, mnogo me je puta iznenadio, kažem u prolazu kada mi se nešto svidi i to se stvori posle nekoliko dana. Zna šta volim - rekla je Kaća, koja se potom osvrnula na njihov zajednički život.

 

- Mi smo relativno brzo počeli da živimo zajedno i nismo se puno razdvajali, vikendom je bio u karantinu zbog utakmica, a ja sam išla da radim. Preko radnih dana smo stalno bili zajedno. Teško mi sada ovo pada, nismo navikli jedno bez drugog. Sve ovo sada radimo zbog naše i Katjine budućnosti, mladi smo i zdravi, tako treba. Mislim da je njemu teže jer je sam, nas obilaze i njegovi roditelji... Kada je putovao, bio je ili sa mnom ili sa prijateljima, porodicom, nikada sam. Kada dođe ovaj period, o čemu god da pričam, oči su mi uvek pune suza, kada treba da budemo najsrećniji i da budemo zajedno, nismo, ali dobro... Dug je period pred nama, biće prilika - iskrena je pevačica.

 

Bonus video:

Episkom toplički čestitao svima Božić 

 

 

 

 

makonda-tracker