NIJE MOGAO DA DOĐE

Mama i slavljenica su uklopile aufite! 2. rođendan Katje Gobeljić pažljivo je planiran, ali tata je ipak falio (FOTO)

1

Katarin Grujić Gobeljić organizovala je proslavu drugog rođendan svoje mezimice Katje.

Katarina Grujić na Katjinoj proslavi
Katarina Grujić na Katjinoj proslavifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić Gobeljić blistala je na proslavi drugog rođendana ćerkice Katje.

 

Nakon što je stigao decembar i porodično su ukrasili svoj luksuzni dom pred novogodišnje praznike, došlo je i vreme za pripremu drugog rođendana mezimice, a Katarina je sve učinila da do poslednjeg detalja sve izgleda perfektno.

 

Mama i ćerka su čak i uskladile autfite, u Šanel stilu, a dok su kod Katarine preovladavale crne nijanse, kod Katje su, ipak, dominantne bile svetlije boje. Ipak, njihovi matchy autfiti zaista su izgledali neodoljivo!

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Marko Gobeljić zbog poslovnih obaveza neće biti danas na rođendanu ćerke, a Katarina je otkrila i kako su im se planovi izjalovili.

 

— Marko, nažalost, nije mogao da dođe na rođendan. Bićemo na video-pozivu i kada bude duvala svećice. Krivo mi je, dugo smo sve planirali, rekao je da će samo zbog Katje doći avionom i odmah se vratiti nazad, ali ne znam šta se desilo, da li su sudije u pitanju, imali su manjak jednu utakmicu koja se odložila za sutra, propala je karta, propao je dolazak za rođendan.

 

— Žao mi je što neće biti sa nama, nikada se nismo odvajali. Psihički mi ovo teško pada. Katja je vrlo vezana za svog tatu — rekla je pevačica, piše Blic.

 

Katarina sa ćerkicom Katjom
Katarina sa ćerkicom Katjomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KATARINA GRUJIĆ: ISKRENOST, PORODICA I ENERGIJA NA SCENI

 

makonda-tracker