iznenađenje

Ko je nova BRENINA SNAJKA? Viktor Živojinović se slikao sa PRELEPOM BRINETOM, pa sve podelio na društvenim mrežama

1

Dugo nismo imali prilike da čujemo ništa o njegovom ljubavnom životu 

VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU
VIKTOR ŽIVOJINOVIĆ IMA NOVU DEVOJKU foto: Petar Aleksić

Sin naše poznate pevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović često je bio u centru pažnje javnosti zbog svojih veza sa poznatim devojkama sa domaće javne scene.

 

Iako on o svom privatnom životu ne govori često u javnosti ono što se zna jeste činjenica da je bio u vezi sa našom poznatom mladom glumicom Milicom Tomašević. Ipak, čini se da par nije našao zajednički odnos, pa je ta veza brzo okončana.

 

Osim nje, u njegov ljubavni staž upisana je i šminkerka Sandra Miljaković s kojom je takođe Viktor bio u ljubavnoj vezi, ali ni ona nije bila ta prava. Sandra se kasnije verila sa Nemanjom Novakovićem na Maldivima.

 

 

Čini se da je Viktor malo zapostavio svoj ljubavni životu poslednje vreme i posvetio se učešću u organizaciji i podršci velikim koncertima koje je njegova snaja, Aleksandra Prijović održala u Srbiji i regionu. 

 

Ipak, sada je, čini se, došlo njegovih 5 minuta. Naime, on je na Instaramu podelio crno-belu fotografiju sa zgodnom brinetom, pored svog privatnog aviona.

 

VIKTOR PODELIO FOTOGRAFIJU S NOVOM DEVOJKOM
VIKTOR PODELIO FOTOGRAFIJU S NOVOM DEVOJKOM foto: Instagram / viktorernest

 

On je ipak želeo samo da svima zagolica maštu, jer je svojoj novoj devojci stavio srce preko lica, pa nismo mogli da razaznamo o kome je reč i da li je to neko iz javnog sveta. 

 

Njih dvoje su se spremali za put na daleku destinaciju gde planiraju da provedu ludu novogodišnju noć. Izgleda da ćemo još malo morati da sačekamo da vidimo ko je nova Brenina snajka, a do tada im želimo da uživaju u zajedničkim trenucima i ljubavi. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Brena htela da odustane od muzike 

 

makonda-tracker