SREĆAAA

"Ova godina ima posebno mesto u mom srcu": Tamara Kalinić objavila fotografiju sa VERENIKOM i sve oduševila PRIZNANJEM

0

Lepa Tamara nije krila radost zbog svih lepih stvari koje su joj se dogodile tokom ove godine 

TAMARA KALINIĆ OPROŠTAJ OD 2023. GODINE
TAMARA KALINIĆ OPROŠTAJ OD 2023. GODINE foto: tamara, Instagram

Naša poznata influenserka Tamara Kalinić važi za jednu od najlepših Srpkinja. Iako se trudi da privatni život sakrije od očiju javnosti ono što znamo jeste da je tokom 2023. godine doživela mnogo raznih iskušenja, a sada je odlučila da pošalje poruku kojom će ispratiti ovu godinu.

 

Ona nije odolela a da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama ne podeli one najintimnije delove svog života, a među njima najvažniju ulogu ima trenutak kada joj je njen momak stavio verenički prsten, a ona rekla DA.

 

 

- Ova godina će zauvek imati posebno mesto u mom srcu. Godina u kojoj sam rekala najlakše DA u životu. Četiri godine uspomena iza nas - ali ova je zaista bila poslastica - napisala je Tamara. 

 

Da podsetimo, Tamara Kalinić verila se za višegodišnjeg partnera Filipa Testa. Moćni par zabavljao se četiri godine nakon čega su odlučili da krunišu svoju ljubav brakom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i pokazala neverovatan verenički prsten.

 

- Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta da, sa tobom zauvek - napisala je blogerka uz fotografije i snimke sa veridbe.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

makonda-tracker