interesantno

Sve što vas je zanimalo, a niste mogli da je pitate: Saška Đoković podelila INTIMNE DETALJE koje do sada nismo znali

0

Koji broj obuće nosi, koja joj je omiljena životinja, piće, šta je u horoskopu - evo odgovora o lepoj Saški Đoković 

foto: Instagram / saskaveselinov
foto: Instagram / saskaveselinov

Supruga Đorđa Đokovića, Saška Đoković jedna je od onih osoba koje svoj život ne kriju od očiju javnosti.

 

Ona često zna da nas obraduje prelepim fotografijama koje pokazuju kako provodi vreme sa svojom porodicom, a sada je otišla i korak dalje.

 

Naime, Saška je odlučila da se malo poigra sa aplikacijom na Instagramu u kojoj se nalaze podaci o ličnosti, od imena i prezimena, pa sve do broja obuće koji nosi.

 

 

Ona je potom fotografiju na kojoj su podaci o njoj podelila na društvenim mrežama i svi su bili oduševljeni. Isto to uradila je i Anastasija Ražnatović

 

Na osnovu ove Saškine objave mogli smo da vidimo da ima 24 godine, da je visoka 170 centimetara, da nosi 38 broj obuće, da je u horoskopu strelac/vaga, da nema fobije i hobije i da joj je omiljena životinja ptica. 

 

DETALJI O SAŠKI ĐOKOVIĆ
DETALJI O SAŠKI ĐOKOVIĆ foto: Instagram / saskaveselinov

 

Ona je takođe otkrila da joj je omiljeno jelo vege burger i riba i da su joj omiljene boje bela, krem i crna, a omiljeno piće voda. Uz to stajalo je i ono što o njoj svi znamo a to je da je udata i da ima jedno dete. 

 

Osim toga interesantan je bio i njen odgovor koja joj je omiljena muzika, na šta je odgovorila da je to komplikovano i da je joj je bitno da je muzika non stop tu...

 

Ovo su intimna pitanja iz života naše voditeljke koja su verovatno interesovala mnoge, a sad zahvaljujući društvenim mrežama odgovore na njih zna cela javnost, a ne samo Saškin muž Đorđe Đoković.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

makonda-tracker