o svemu je mislila

Kuću, dva stana, ušteđevinu i restoran: Lepa Lukić napisala TESTAMENT i otkrila kome ostavlja sve i pod kojim uslovima

0

Legendarna pevačica nema svoju decu, ali evo ko će dobiti sve što ima nakon njene smrti 

LEPA LUKIĆ NAPISALA TESTAMENT
LEPA LUKIĆ NAPISALA TESTAMENT foto: Dragana Udovičić

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić godinama je vredno radila, a njeni hitovi se i danas rado slušaju na domaćim radio stanicama. Za života je stekla vrednu imovinu, a kako nije imala svoju decu odlučila je kome će sve ostaviti nakon smrti.

 

Ona je odlučila da napiše testament u kojem je navela kome će ostati sva njena pokretna i nepokretna imovina, uključujući i mačku. Ona je jasno navela uslove pod kojima će i ko će naslediti sve što ima.

 

U testamenu se kao naslednik imovine koju je stekla tokom 50 godina karijere navodi njen bratanac Radisav. Ipak, nije sve tako jednostavno. On mora da ispuni jedan uslov. Moraće da brine o Lepinoj mački, Mazi, ukoliko je mačka nadživi.

 

 

Lepin bratac će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, piše Blic.

 

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa i dodala da je veoma vezana za macu koju je udomila pre devet godina.

 

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za "Informer" i istakla da sa Mazom priča kao sa čovekom.

 

- Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke. Ima svoje granule i kada kaže: "Mjauuu", ja je pitam:"Sine, reci mi šta hoćeš, kaži majci šta želiš?" Odemo zajedno do mesta gde stoji njena posuda za hranu i ja joj sipam granule da jede. Kada se nakrka, odemo u spavaću sobu, ja ugasim svetlo, a ona se popne na krevet i čeka me da zajedno spavamo. Da živim sama, ja bih odlepila! Uz Mazu nikada nisam sama."

 

Bonus video:

S koliko godina se može napisati testament? 

 

makonda-tracker