blista kao mlada

Ne biste je prepoznali, a oduševili biste se: Jedina fotografija Lepe Lukić u venčanici

1

Pevačica Lepa Lukić se udavala tri puta, a drugog supruga je ostavila zbog prevare.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Lepa Lukić decenijama važi za jednu od najpoznatijih pevačica narodne muzike koja je svojim pesmama ispisala stranice muzike sa ovih prostora.

 

O njenom privatnom životu se veoma malo zna, poznato je i da pevačica ne voli mnogo da govori o njemu, pa tako malo ko zna da se Lepa Lukić udavala tri puta.

 

Prvi put se udala veoma mlada i tada se na večnu ljubav zaklela Tomi Lukiću.

 

Međutim, njihov brak nije potrajao, a problem je bila ljubomora

 

- Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše. Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj Zar misliš da bih te ja ubio. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao - ispričala je svojevremeno za medije Lepina drugarica.

 

Drugi put je sreću potražila sa menažderom Vladimirom Perovićem.

 

Sa venčanja sa drugog supruga postoji i jedna od retkih fotografija na kojima možemo da vidimo Lepu Lukić u venčanici.

 

Predivna venčanica dugih prozirnih rukava sa radom od čipke i sladak detalj na glavi učinili su pevačicu jednom od najlepših mlada tog vremena.

 

Međutim, sve se neslavno završilo nakon sedam godina braka budući da ga je "uhvatila u preljubi"

 

- Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja kao bajagi odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kad su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologu*u! Molila me da joj dam odeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i oterala je napolje-  ispričala je Lepa svojevremeno.

 

Treći put je na ludi kamen Lepa Lukić stala sa Milanom Milanovićem koga je upoznala u Kanadi 1999. godine.

 

Sa njim je provela gotovo dve decenije.

 

 

makonda-tracker