iskreno

"Ne treba da žalim što nemam decu" Lepa Lukić ne krije da je usamljena, ali veruje da nema mesta tugovanju

0

Slavna pevačica narodne muzike nastupa i sa 82 godine, a veruje da bi se bez pevanja brzo ugasila...

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Pevačica Lepa Lukić, nekrunisana kraljica narodne muzike, vratila se nedavno iz Kanade, gde je boravila i privatno i poslovno.


Kako je otkrila, u Kanadu mora često da putuje zbog papirologije i svoje tamošnje penzije, a sada je imala i posebne nastupe.


Pet vikenda sam pevala jer su me ljudi tamo baš poželeli. Vole samo moje pesme. Ja kad počnem da pevam neku pesmu od kolega, oni traže moje, čak i neke pesme koje nisu sad baš slušane ovde. Jedan naš čovek želeo je da svojoj mami napravi iznenađenje. Ona me obožava, a pošto ne može da je vodi na nastupe, ja sam sa dva muzičara otišla kod njih kući i pevala za nju. Suze su tekle i njoj, ali i meni – ispričala je Lepa za Svet.

 

Pevačica je istakla da joj nije lako samoj, iako ima porodicu s kojom je bliska.


Ja nisam žena koja će da sedi u četiri zida. Kad bih prestala da pevam, otišla bih za tri meseca. Ja sam usamljena, muž mi je umro, decu, unučiče nemam. Imam od bratanca, ali oni imaju svoje roditelje, njih volim, ali nemam svoje. Da treba da se savijam oko njih, tu bih se zabavila. Kad mi neko kaže da smo isto godište, a ima jedan zub u glavi, ja se uplašim – istakla je Lepa.


Iako se nekada oseti veoma loše, ona se bori protiv samoće.

 

1 / 5 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo, Kurir TV


Hvata me neka depresija. Vesele sam priroda, a čim me to uhvati, zivkam prijatelje telefonom, pričam. Setim se i majke, brata, pa se rasplačem u četiri zida, iskukam se. Tad mi bude lakše. Ne dam da me zauzda samoća – iskrena je pevačica.


Ona kaže da, kad pogleda današnju omladinu, ne žali zbog toga kako se sve odigralo u njenom životu.


Neka su svi živi i zdravi, ali kad sve saberem, ja ne treba da žalim što nemam decu jer vidim da se svašta dešava. Ima dobre dece, ali ima i dosta one koja skrenu sa puta. Kakva sam osetljiva i emotivna, verovatno bih nekog đavola rodila, ne bih mogla ništa da mu odbijem i onda bi bio razmažen, i ko zna, možda i neki gilipter – smatra Lepa.

 

 

makonda-tracker