šmeker

Nakon godina ljubavi - DIJAMANTSKI PRSTEN, pa umesto SVADBE KRAJ: Bivši verenik Ivana Vulete danas izgleda SJAJNO

0

Lepa šampionka se udala pre  dve godine, a retko ko zna da je Ivana imala jednu ozbiljnu vezu pre nego što  je upoznala svog supruga 

KO JE BIVŠI VERENIK IVANE VULETE?
KO JE BIVŠI VERENIK IVANE VULETE?foto: BEAUTIFUL SPORTS/Axel Kohring / imago sportfotodienst / Profimedia

Čuvena srpska atletičarka Ivana Španović godinama je gradila sportsku karijeru bez ijedne mrlje, pa ne čudi što je mnogima baš ona uzor i veliki ponos nacije. 

 

Iako je veoma poznata Ivana o svom životu ne govori često u javnosti. I nikada nije. Zbog toga se o njoj retko kada pisalo u medijima.

 

Ipak, neke stvari se znaju, a jedna od njih je i to da je Ivana pre nego što se udala za sadašnjeg supruga Marka Vuletu bila u dugoj i ozbiljnoj vezi sa poznatim sportskim trenerom Vladimirom Kumrićem.

 

 

Ivana je sa njim bila čitavu deceniju u  vezi i on joj je bio ogromna podrška. Oni su se upoznali 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. Ivani se Vladimir odmah dopao i tako su uplovili u vezu. Nakon 5 godina veze, Vladimir je Ivanu  zaprosio.

 

Bila je to romantična veridba na jednom vojvođanskom salašu, a u trenutku kada je Vladimir izvadio prsten svirala je prelepa pesma Miroslava Ilića "Božanstvena ženo".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanaspanovic)

 

Prelep dijamantski prsten zasijao je na ruci naše poznate sportiskinje, ali onda umesto da dođe do svadbe došlo je do raskida. Bez prevelike pompe, bez teških reči, par je odlučio da svako krene svojim pute.

 

- Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je ona tada za "Hello".

 

 

Ivana je nastavila dalje sama i kasnije je upoznala Marka, pored kojeg je pronašla sreću i za kog se udala 2021. godine.

 

I Vladimir je takođe nastavio da se bavi sportom, a na osnovu fotografija koje smo imali prilike da vidim ona Instagramu čuveni sprotski trener se ostvario u ulozi oca.

 

Bonus video:

 

Veridba u Diznilendu 

 

 

makonda-tracker