iskren je

"SUROV SAM PREMA ĆERKI, DOBIO SAM JE U PEDESETIM": Đorđe David priznao da li je mezimica nasledila muzički talenat!

2

Muzičar već sada imao zamisao čime bi devojčica trebalo da se bavi.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Muzičar Đorđe David iskreno je govorio o mezimici Staši, koja mu je centar sveta.

 

"Veoma sam surov prema ćerki, dobio sam je u 50-im godinama i ne mogu nikog više voleti nego nju. Spreman sam da za nju ubijem, čista srca i savesti."- ističe pevač i dodaje: 

 

"Međutim, svestan sam surovosti koja nam se dešava i koja će se tek dešavati. Ona mora da bude spremna na svaku moguću vrstu provokacije, mora da bude obučena", kaže David.

 

S obzirom na to da deca talentovanih muzičara neretko nasleđuju afinitete, pevač priznaje da li je to slučaj i kod njih.

 

Đorđe David
foto: Instagram Printscreen

"Nenormalno je talentovalna i hoću da svira i klavir i bubanj, trenutno je na gimnastici. Prezgodna je na majku, prelude je na mene i to mi je ozbiljan problem. Ona je ozbiljan manipulator. Ja joj iz zezanja kažem: ti si, ćero, ozbiljna stoka, a ona se samo smeje. Ima šest i po godina i sve me razume i tu neku vrstu drila ona prolazi sa mnom u komunikaciji i gle čuda, ona to prihvata, jer je shvatila da mora da nauči taj dril da može mnome da manipuliše. Što znači da je počela da kapira pravila. Muzičar kaže da je takva vrsta komunikacije sa ćerkom neka vrsta treninga. Zna te neke klinačke fore kako da dobije nešto ili izbegne i mene to raduje, jer znači da me stvalja na neki viši stadijum. Ja je na taj način gonim i "štelujem". Mislim da će zato mentalno moći mnogo toga da izdrži i ostvari svoje ciljeve. Realan sam, poznajem svoju ćerku, ona je bangava na mene, zato sam je dao na gimanstiku, ali je čarobna sa sluhom i ritmom. Za jezike je rođena, recimo engleski je prvo progovorila pa tek onda srpski."

 

Iako je svestan svih njenih kvaliteta, drži se pravila da je čvrsta ruka uvek dobrodošla.

 

Đorđe David
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker