parastos na novom groblju

Godinu dana kasnije, njegova smrt je i za Futu misterija: Održan pomen Milanu Laći Raduloviću u Beogradu

0

Pre tačno godinu dana, u Izraelu je preminuo Milan Laća Radulović, poznati tekstopisac i sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, a njegov otac ističe da ni danas ne zna mnogo o pojedinostima njegove smrti

Milan Laća Radulović preminuo je na današnji dan 2022. u Izraelu
Milan Laća Radulović preminuo je na današnji dan 2022. u Izraelufoto: M.M./ATAImages

Milan Laća Radulović, koji stoji iza nekih od najvećih hitova proteklih godina, preminuo je u Tel Avivu u ranim jutarnjim časovima.


Njegov otac i poznati kompozitor Aleksandar Futa Radulović organizovao je povodom godišnjice od sinovljeve smrti parastos na Novom groblju u Beogradu, na kom su se okupili najbliži.


Među desetak okupljenih su bili pevač i glumac Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bitstrit, zatim Jelena i Žika iz grupe Zana, kao i Danijel Pavlović, koji je nosio krst na Milanovoj sahrani.

 

Godišnji pomen Milanu Laći Raduloviću
Godišnji pomen Milanu Laći Radulovićufoto: A.J. Panić za Kurir

Kako je Futa istakao za Kurir, još uvek ne zna više o okolnostima Laćine smrti.


Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je – rekao je za Kurir. – Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi.

 

Milan Laća Radulović preminuo je na današnji dan 2022. u Izraelu
Milan Laća Radulović preminuo je na današnji dan 2022. u Izraelufoto: Milan Maricic/ATAImages

Smrt Laće Radulovića je poslednji udarac u nizu gubitaka u ovoj porodici, budući da je pre njega preminula njegova majka Marina, dok je Laća 2008. izgubio brata Miloša. Njegov otac Futa Radulović ističe da se trudi da nastavi dalje.


Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje – rekao je za Kurir.

 

BONUS VIDEO

Milan Laća Radulović u emisiji Realna priča (IN MEMORIAM)

 

makonda-tracker