modni duel

ISTA haljina na potpuno različit način: Danijela Dimitrovska i Sofija Milošević u modnom sudaru oživele BARBIE LOOK

0

Modni sudar Danijele Dimitrovske i Sofije Milošević u istoj Barbi haljini

danijela dimitrovska i sofija milošević u istoj haljini
danijela dimitrovska i sofija milošević u istoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Čitav svet trese Barbi groznica, a omiljena plavuša svih vremena iz Malibua oživljena je na velikom platnu u novom filmu u kom je tumači Margo Robi, dok Kena tumači Rajan Gosling.

 

Ne samo što su svi pohrlili da u bioskopu pogledaju novo ostvarenje, zavladala je i modna opsesija Barbikom, pa su roze haljinice apsolutni modni hit u Srbiji, ostatku Evrope i Americi. Brojne poznate dame viđamo u stajlinzima kojima odaju počast lepotici iz Malibua, od Eve Longorije, preko Antonele Rokuco, do fantastične žene koja ju je oživela na velikom platnu, Margo Robi.

 

 

Ni naše dame nisu odolele Barbi groznici, a mnoge su se pojavile na premijeri ovog filma u Beogradu. Među njima je bila i Danijela Dimitrovska, koja je stigla u mini-haljini na jedno rame, sa diskretnim šljokicama i oživela Barbie izgled na fenomenalan način.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Šljokice su hit ovog leta, a uz Barbie pink nijansu i kroj koji ističe njenu figuru, nema sumnje da je potpuno ubola s modnog aspekta.

 

 

Ovu haljinu, doduše, mogli smo da vidimo i pre nekoliko nedelja, i to na Sofiji Milošević, koja je zbog svoje plave boje kose prava živa Barbika! Sofija je ovu haljinu nosila na promociji albuma Sare Jovanović, a definitivno i njoj stoji savršeno.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U ovaj spontani modni duel "upala" je svojom haljinom upravo i Sara Jovanović, samo što je njena haljina, deluje, iz iste linije, no malo drugačijeg kroja, s puf rukavima i dubljim dekolteom, ali vrlo, vrlo slična...

 

stajling sare jo za premijeru filma o barbiki
stajling sare jo za premijeru filma o barbikifoto: sarajoofficial/Instagram

Kojoj devojci bolje stoji?

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker