neka je sa srećom

Svi detalji venčanje Luke Jovića i Sofije Milošević: Prave dve svadbe - u Beogradu i na jednoj BAJKOVITOJ DESTINACIJI

0

Luka Jović i Sofija Milošević su odlučili da naprave dve venčanja. 

 

foto: Sofija Milošević Instagram
foto: Sofija Milošević Instagram

Po pisanju domaćih medija fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević će se venčati naredne godine. 

 

Iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece, sinovi Aleksej i Todora, ali ovaj poznati par do sada nije stao na ludi kamen. 

 

No, to što su čekali sve ovo vreme, će nadoknaditi tako što će dva puta izgovoriti sudbonosno DA. 

 

Naime, oni će organizovati dve gala svadbe, od kojih će jedna biti na megabajkovitoj lokaciji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Bajkoviti prvi deo slavlja će se odigrati na magičnom jezeru Komo u Italiji, a Luka i Sofija će za organizaciju unajmiti agenciju koja je režirala svadbu ćerke slanog pevača Lajonela Ričija. 

 

- Sofija i Luka će se definitivno venčati sledeće godine. Prvu svadbu organizovaće u jednom luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, koje je poznato kao odmaralište brojnih holivudskih zvezda. Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou, manekenka i fudbaler angažovali su poznatu svetsku firmu za organizaciju venčanja koja je organizovala svadbu Sofije Riči, ćerke američkog pevača Lajonela Ričija. Poznata američka manekenka i njen izabranik venčali su se u aprilu na Azurnoj obali u Francuskoj i to je bila najglamuroznija svadba ove godine iz svetskog džet-seta - rekao je izvor za Informer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

- Za jezero Komo odlučili su se jer je predeo bajkovit i prelep. Nekoliko puta su ga posetili jer Luka već godinama igra za italijanske fudbalske klubove. Slavlje na jezeru biće organizovano za uži krug porodice i prijatelje. Sofija je stupila u kontakt sa pomenutim organizatorom venčanja i u dogovoru sa njim isplaniraće sve do najsitnijih detalja - kaže izvor. 

 

No, slavlje će se neće tu završiti, pošto će drugi deo proslave biti u Beogradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

- Ta proslava će biti u jednom od prestoničkih luksuznih hotela i biće za veći broj gostiju nego ona u Italiji. Tu će sve biti po našim običajima, od muzike do hrane. Tada će biti pozvane brojne ličnosti iz sveta estrade i sporta, kao i šira rodbina i prijatelji. Sofija i Luka će se venčati u opštini, kao i u Hramu Svetog Save, i tako svoj brak ozvaničiti i pred Bogom, ali još ne znaju tačan termin. Sve to će se sigurno desiti ili na proleće ili na leto sledeće godine - navodi izvor.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker