ne biste pogodili sigurno

Izmenila je JEDAN STIH i zaradila 100.000 €: Znate li koja pesma Marine Tucaković je najskuplja na estradi?

2

Pevači retko kada govore o ciframa koje izdvajaju za pesme, ali cena za najskuplju se zna - 100.000 evra 

NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ
NAJSKUPLJI STIH MARINE TUCAKOVIĆ foto: Dragana Udovičić

Čuveni naš tekstopisac Marina Tucaković bila je jedna od onih žena koje su imale takav osećaj za muziku da je teško da će se na našim prostorima ponovo roditi. 

 

Veliki broj njenih pesama su postali vanvremenski hitovi, a spisak poznatih pevača za koje je pisala je podugačak. Neke su bile prihvatljive cene, druge skupe, ali jedna je posebna.

 

Pevačica Neda Ukraden jednom prilikom je otkrila koja je najskuplja pesma na estradi, od koje je Marina Tucaković zaradila bogatsvo. Ona je u njoj izmenila samo jedan stih i zaradila ogromnu svotu novca.

 

 

U pitanju je pesma "Zora je“ je, koja je lična karta pomenute pevačice. 

Pevačica je jednom prilikom ispričala da je Marina je ovoj numeri dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 100.000 evra.

 

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'.

 

NEDA OTKRILA NA KOM STIHU JE MARINA TUCAKOVIĆ ZARADILA 100.00 EVRA
NEDA OTKRILA NA KOM STIHU JE MARINA TUCAKOVIĆ ZARADILA 100.00 EVRA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Neda je u svom poslu pravi perfekcionista. Ona je onda ispričala da ni tim nazivom nije bila zadovoljna, pa je pozvala Marinu i nadala se da će joj ona pomoći da pesma dobije ono malo što joj je falilo. I bila je u pravu.

 

- Pozvala sam Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra - rekla je Neda svojevremeno.

 

Legendarna Marina Tucaković preminula je u 67. godini, nakon duge borbe sa teškom bolešću.

 

Bonus video:

 

Lukas za tri stiha uzeo mnogo novca 

 

makonda-tracker