nesvakidašnja priča

Dobila je sina s 24 GODINE STARIJIM SULTANOM, koji je ostao BEZ TRONA: Misica sad tuži muža, ALIMENTACIJA joj je SMEŠNA

0

Sudbina se poigrala životom mlade ruske misice o kojoj je brujao svet

BRAK JE PUKAO POSLE GODINU DANA, A SAD GA TUŽI ZBOG ALIMENTACIJE
BRAK JE PUKAO POSLE GODINU DANA, A SAD GA TUŽI ZBOG ALIMENTACIJE foto: Oksana Voevodina / WillWest News / Profimedia

Ruska misica Oksana Vojevodina našla se u centru pažnje svih svetskih medija nakon što se udala za nekadašnjeg malezijskog kralja - sultana Muhameda V od Kelantana.

 

Njihova ljubavna priča je od samog početka izazivala oprečna mišljenja u javnosti, od ogromne razlike u godinama, preko fizičkog izgleda i svih ostalih razlika.

 

I čini se da su prepreke bile takve, da ništa nije moglo da ih prenebregne. Samo nekoliko meseci nakon venčanja par se razišao uz veliku pompu i mnogobrojne natpise u novinama, baš kao i kada su se venčali.

 

Detalji iz njihovog kratkog, ali burnog brak punili su novinske stupce, optužbe su se nizale sa obe strane, a sultan je tvrdio da dete koje je Oksana rodila zapravo nije bilo njegovo. U medijima se čak spekulište da ga nikada i nije priznao.

 

Nekadašnja mis Moskve, Oksana Vojevodina je više puta u javnosti govorila o tome da Muhamed nikada nije želeo ni da upozna svog sina. Mališan koji sada ima četiri godine živi od prvog dana sa majkom, a sa ocem nema nikakav kontak.

 

 

Oksana je odlučila da krajem prošle godine pokrene sudsku bitku i tuži bivšeg supruga, jer smatra da je alimentacija od 1. 200 funti, odnosno oko 1.380 evra, mizerna.

 

S obzirom na bogatstvo koje nekadašnji malezijski vladar ima, suma koju odvaja ga izdržavanje deteta je katastrofalna,

 

Misica je nakon razvdoa 2019. dobila 12.000 funti, ali nije bila zadovoljna sumom koju je sud odredio kao alimentaciju koju će njen sin od oca dobijati sve do svog punoletstva.

 

 

Njen advokat Nikolas Vilkinson alimentaciju koju će dete dobijati sve do svoje 18. godine opisao kao "smešnu".

 

- Postoji očigledna nepravda - prokomentarisao je, a prenosi "Daily Mail".

 

Manekenka, koja trenutno živi i radi u Londonu, istakla je da je njen sin jedini sultanov muški naslednik i kao takav "prestolonaslednik sultanata Kelantana" i potencijalni "budući kralj Malezije".

 

Par, koji se venčao u junu 2018. godine na tajnoj islamskoj ceremoniji završio se brže nego što je počeo. Oksana je ispričala da je za razvod saznala preko interneta, a supruga je optužila da je istovremeno bio u braku sa još jednom ženom Čehinjom Dijanom Petrom.

 

Ona je tvrdila da je njen muž samo dva dana od venčanja dobio poziv i da je na ekranu pisalo Bob.

BRAK MISICE I SULTANA OKONČAN JE KRAHOM
BRAK MISICE I SULTANA OKONČAN JE KRAHOM foto: Oksana Voevodina / WillWest News / Profimedia

 

- Bila sam sigurna da se radi o jednom od njegovih prijatelja koji žele da mu čestitaju sklapanje braka. Javila sam se i čula histeričnu ženu koja je počela da se dere na mene i tvrdi da je ona njegova supruga, a ne ja. Vikala je na mene i pitala kako se usuđujem da se javljam na njegov telefon - ispričala je Oksana, dodavši da je to navodno bila žena iz Češke koja se predstavila kao Dijana Petra.

 

Oksana je učinila sve da taj brak uspe, ali izgleda da je sultan imao drugačije planove. Lepa misica je zbog njega promenila veru, ali uprkos tome konzervativna malezijska javnost je ovaj brak oštro osudila.

 

Muhamed je morao i da abdicira i tako je postao prvi monarh u istoriji Malezije koji je to uradio.

 

Samo godinu dana kasnije i mesec dana nakon rođenja malenog Leona njihov brak se raspao, a sultan je to odlučio da se razvdede. Svoj brak sa Oksanom završio je tako što je tri puta na arapskom izgovorio "Razvodim se".

 

Bonus video:

 

Šta naša misica kaže o izboru za mis u Srbiji?

 

makonda-tracker