veseljak

Znali smo da voli Srbiju, ali ovo niko nije očekivao: Suprug Ane Ivanović izašao u provod, pa napravio HAOS U KLUBU

0

Bastijana je ponela atmosfera, pa se latio srpske trobojke 

Bastijan oduševio Beograd jednim potezom
Bastijan oduševio Beograd jednim potezom foto: Steffi Adam / imago stock&people / Profimedia

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger godinama su u sklanom braku tokom kojeg je Nemac zavoleo i Aninu rodnu zemlju.

 

On je u više navrata pokazao naklonost ka srpskom narodu i kulturi, a ni srpski jezik mu nije potpuno stran. Oni zajedno često dolaze u Srbiju i svaki dolazak iskoriste kako bi malo izašli i u noćni provod.

 

Upravo jedan takav izlazak završio je na društvenim mrežama i to ne bez razloga. Čuveni Nemac izašao je sa Anom i prijateljima u jedan noćni klub. Atmosfera je bila toliko dobra da je on u jednom trenutku uzeo u ruke srpsku trobojku i krenuo njom da mlati na očigled svih ostalih gostiju.

Bastijan nije bio usamljen u ovom postupku, bilo je još gostiju koji su isto radili, ali je ipak njegov potez privukao mnogo pažnje. Neko je napravio video, koji je brzo osvanuo na društvenim mrežama.

 


 

Dok je Bastijan viorio srpsku zastavu Ana je stajala pored i zadovoljno ga posmatrala, snimala klub i pokazala da joj je srce puno što je Bastijan tako prihvatio našu zemlju i što se uvek trudi da maksimalno uživa kad dođe u Srbiju.

 

Nije prošlo mnogo vremena, a Ana je uzela zastavu u svoje ruke i učinila isto što i njen suprug. Ovaj gest ostao je zabeležen i podeljen je mnogo puta, a na društvenim mrežama se mogu pročitati samo pozitivni komentari na račun ovog prelepog srpsko-nemačkog para.

 

Bonus video:

 

Ana Ivanović i Bastijan često dele zajedničke videe koje mnogi obožavaju

 

makonda-tracker