NESHVATLJIVO

Na sve strane kosturske glave, delovi tela i krv: Kim Kardašijan jedinim potezom RAZBESNELA CEO SVET

0

Društvene mreže su gorele zbog najnovijeg poteza Kim Kardašijan, a mnogi su u komentarima bili veoma jasni - degutantno je!

Kim Kardašijan razbesnela svet
Kim Kardašijan razbesnela svet foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je na svom Instagramu profiilu pokazala svoju vilu u Kalabasasu specijalno uređenu za takozvanu Noć veštica.

 

Njen dom je dobio potpuno drugačiji izgled u proteklih nekoliko dana, a kad je sve bilo spremno, odlučila je da njegov izgled podeli sa  svojim pratiocima. I, možda malo neočekivano, reakcije na izgled njenog doma nisu bile ni malo pohvalne.

 

Kim je svoj dom pretvorila u jezivo mesto prepuno kosturskih glava, krvi i otkinutih delova tela, a možda i najjezivije od svega je bila dečija glava koja je nepomično ležala u jednom delu njenog doma.

 

 

Ovaj video izazvao je veoma burne reakcije javnosti, naročito zbog toga što se u svetu vodi rat koji je odneo na hiljade dečijih života. Upravo to je bio okidač da pratioci iskritikuju Kim i njenu ideju da na ovaj način uredi svoj dom.

 

Osim toga, mnogi su bili zgroženi i time koliko je novca bilo uloženo u ovu "dekoraciju". Oni su pisali da bi mnogo bolje bilo da je taj novac upotrebila za neke pametnije i lepše stvari. 

 

- Ovo je tako užasno besmisleno, da ne spominjemo neukusno, s obzirom na stvarni užas koji se trenutno dešava u svetu - objavio je jedan korisnik u odeljku za komentare.

 

 

- Toliko gubljenje novca koje bi moglo da ide na toliko stvari. Gubljenje novca. Nedostatak svesti i saosećanja je zbunjujući - nastavio se drugi.

 

I tu  lošim komentarima nije kraj.

 

- Otišli ​​ste predaleko, zapravo je neprijatno gledati - insistirao je još jedan kritičar.

 

U snimku na Instagramu, Kimin dom je bio ekstravagantno ukrašen skeletima, mumificiranim rukama, lažnom krvlju, raskomadanim delovima tela i svim vrstama jezivih ukrasa; čak je i pejzaž stola izgledao krvavo i skupo.

 

- Oglušite se o tome kroz šta prolaze neki delovi sveta, novac ne kupuje ukus ili moral. Tako ste van dodira sa stvarnošću - rekao je jedan od njih.

 

Kim Kardašijan na meti osude zbog uređenja doma za Noć veštica
Kim Kardašijan na meti osude zbog uređenja doma za Noć veštica foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

Jedan korisnik je ovu složenu postavku nazvao 'bolesnim prikazom bogatstva', ukazujući na proširenu porodicu Kardašijan i njihovu reputaciju viška i bogatstva.

 

- Ne mogu da podnesem ovu porodicu. Znaš li koliko ljudi možeš da nahraniš sa novcem potrošenim na ovo - rekao je korisnik.

 

Više korisnika je reklo da je Kardašijan bila „bez dodira“ u stvaranju holivudskog prikaza krvi i pokolja.

 

- Zapravo je neprijatno za gledanje - rekao je jedan korisnik, dok je drugi primetio da su „zaista preterali sa ovim“.

 

Jedan korisnik je sugerisao da je pokazivanje bogatstva nepotrebno i da je Kim „trebao da donira taj novac za nešto mnogo lepše".

 

Bonus video:

 

Srpska manekenka o suprugu i porodici 

 

 

 

makonda-tracker