bez dlake na jeziku

"Oni imaju tog sina, dali su mu sve, neka nosi njihovo prezime": Nataša Aksentijević iskreno o odnosu sa ocem i majkom

0

Po prirodi iskrena, veoma otvorena, Nataša se nije libila da otkrije kakvi odnosi vladaju u njenoj porodici 

Nataša otkrila u kakvim je odnosima sa porodicom
Nataša otkrila u kakvim je odnosima sa porodicom foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Nataša Aksentijević publici se predstavila kao žena koja je veoma iskrena, koja nema dlaku na jeziku, a čini se da je baš to bilo ono što se godinama čekalo.

 

Ona je bez ikakve bojazni, straha i predrasuda govorila o svom privatnom životu, ali i borbi sa kilogramima i to javno, pred kamerama. U emisijama u kojima je bila gost, ne domaćin, često je znala da priča o suprugu i srećnom braku u kojem je već dugi niz godina.

 

Ipak, jednom izjavom, o svojim roditeljima, čini se, Nataša je iznenadila mnoge. Naime, ona je otkrila da među njom i njenim roditeljima nije baš sve glatko i da postoje stvari zbog kojih je, reklo bi se prema njenim rečima, pomalo povređena i ljuta na njih.

 

 

Novinarka kod koje je Nataša bila gost oslovila ju je devojačkim prezimenom, na koje se ona malo brecnula, a potom objasnila da ona to prezime ne nosi godinama i da je ponosna i srećna što je Aksentijević. 

 

- Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću - bila je oštra tada Nataša u emisiji "Grand magazin".

 

Nataša je rekla da u porodici nije pronašla očekivano razumevanje.

 

 

- Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima... I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo - rekla je voditeljka za Story.

 

Na pitanje kakavi su sada odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

 

- Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima.

 

Nataša Aksentijević o odnosu sa ocem i majkom
Nataša Aksentijević o odnosu sa ocem i majkom foto: Dragan Kadić

 

- Ništa nemojte da brinete, ume i on da mi "skače po živcima". Nekad toliko glasno objašnjavamo jedno drugom ko nije u pravu. Ima trenutaka kad samo klima glavom. Ali pogledajte koja energija, ljubav i dobrota šibaju iz njega. Nikada nisam upoznala osobu koja se toliko raduje. Svemu. Životu, uspesima tuđim više od onih koji su uspeli. Nekako sam ponosna i na sebe što sam baš njega izabrala za životnog saputnika. Duki Car nije nezaslužen nadimak - napisala je voditeljka uz fotografiju supruga na Instagramu.

 

Bonus video:

 

Pozata porodica u kulinarskom tv šou 

 

 

makonda-tracker